Stadion har lagt op til den ultimative finale i efteråret med ny brandkamp !

HÅNDBOLD: Superlativer søges snart, for hvordan skal vi kunne blive ved med at trylle dem ud af ærmet, når vore lokale håndboldhelte fra IF Stadion bare bliver ved med at imponere. ? Lørdag eftermiddag blev Køge Håndbold nærmest flæsket ud af banen på en fuldstændig suveræn 2. halvleg af hjemmeholdet. En pænt besat Bellahøjhal så Stadion spille en ganske lige 1. halvleg mod gæsterne, som sluttede 12-12. Men efter pausen blev det store skyts fundet frem, og sjællænderne fik intet at skulle have sagt. Halvlegen vandt Stadion med hele 18-9 og altså sammenlagt 30-21.

p1010781

Foto: Torben Nielsen

Alle var nærmest målløse oven på den overbevisende præstation, og alt er nu lagt op til lidt af en sjælden finale i sæsonafslutningen, når Stadion får besøg af det andet suveræne tophold FIF. Det sker ikke tit, at to hold mødes i den afsluttende kamp uden at have mistet point. Så vi kan roligt anbefale læserne at tage i Bellahøjhallen på lørdag kl. 14.30, når FIF kommer på besøg. Frederiksberg mandskabet vandt sit lørdagsopgør mod TMS Ringsted2, (som stillede med et rent 2.hold) med 35-21.

Det er ganske enkelt så godt iscenesat, at selv salige Alfred Hitchcock ikke kunne have lavet et bedre gys. Og ingen tvivl om, at FIF kommer med et stort publikum. Derfor er det vigtigt, at Stadion spillerne mærker hjemmebanefordelen. Så mød talstærkt op og støt hjemmeholdet !

– Jeg mindes ikke, at vi nogensinde har fået en så fantastisk start på en håndboldsæson, siger en glad og naturligvis pavestolt formand Allan Juhl Jensen til netavisen. – Vi har vundet alle 11 kampe i turneringen, og også i pokalen har vi gjort det godt. Det kunne virkelig have været sjovt, hvis vi den 17. december kunne have indviet den nye sportshal med en sådan kamp, men desværre når man ikke at blive helt færdig med den, så opgøret spilles i Bellahøjhallen. Vi håber naturligvis på fuld opbakning og masser af entusiastiske tilskuere, slutter formanden.