Stadion nærmer sig oprykningskampene med god moral og optimisme efter ny sejr

HÅNDBOLD: Hjemmekampen i EnergiCenter Voldparken Hallen søndag eftermiddag mod Næstved/Herlufsholm gav Stadion endnu to point samt yderligere en god portion selvtillid før påskens vigtige oprykningskampe.

Hjemmeholdet vandt 23-19 over det sydsjællandske mandskab, og den samlede pointhøst før sidste kamp søndag den 2. april kl. 16.45 ude mod Køge Håndbold i Køge Hallerne 1 er nu oppe på 36 – og selvom der er langt op til FIF, der bare tromler videre med 23. sejr i træk og hele 46 point, så er det en ualmindelig flot indsats af vore lokale håndboldspillere. TIK er for længst koblet af, og kun TMS Ringsted2 har fulgt lidt med – de er 4 point efter Stadion på tredjepladsen. Men de har ikke været inde i billedet til en oprykningsplads på noget tidspunkt.

Så vil man se sæsonens sidste kamp i 2. division med Stadion i hovedrollen, så kan man tage til Køge på søndag. Ellers vil det være en god ide at sætte 2. påskedag af til “årets brag” – oprykningskampen mod en endnu ukendt modstander i EnergiCenter Voldparken Hallen. Vi skal nok advisere nærmere, så snart vi ved, hvem det er.

Super Stadion !