Stadion skulle have vundet i Holte

images

HÅNDBOLD: Uafgjort 24-24 var et ærgerligt resultat for Stadion, da holdet søndag sen eftermiddag mødte Holte på udebane. For skulle kampen have haft en vinder, burde det have været Brønshøj-mandskabet. Det virkede bare ikke helt, som om spillerne var super klar, da kampen gik i gang. Godt nok kom Stadion foran 8-4, men så blev der i løbet af kort tid skiftet fire mand ud, og det gjorde ikke tingene bedre. Holte kom mere ind i kampen, og stillingen ved pausen var derfor kun 10-9 til Stadion.

Det begyndte ganske godt i 2. halvleg, og cirka midt inde var stillingen 19-16 til Stadion. Men så gjorde nogle udskiftninger igen, at der kom lidt grus i maskineriet. I forvejen havde Holte forvirret en hel del ved fra midten af 1. halvleg at tage målmanden ud og spille med syv markspillere, når de havde bolden. Det vænnede Stadion spillerne sig ikke rigtigt til. Men nogle minutter før tid var stillingen alligevel 24-22 til det gæstende hold. Så forkrampede det helt, og det lykkedes for Holte at komme på 24-24. Selvom Stadion havde bolden til sidst, skete der ikke mere.

På torsdag aften klokken 20.00 er der lokal topkamp i Bellahøjhallen, når Stadion tager mod rækkens nummer 2 Rødovre. Her kan hjemmeholdet godt få brug for alt mulig støtte, så riv et par timer ud af aftenhyggen og mød op.