Stadion sluttede sæsonen på en endelig femteplads i 2. division

HoldfotoHÅNDBOLD: Er man skuffet efter sæsonen 2015/2016 hos IF Stadion, så er der vel ikke noget at sige til det. Vores ambitiøse håndboldklub havde drømt om en tilbagevenden til 1. division i år – efter den kiksede oprykning i sidste sæson. Her kom Stadion i play-off, men det lykkedes ikke at tage det sidste step.

Og desværre smuttede det så også denne gang. Men som vi skrev i sidste uge, så har det altså været en temmelig mærkværdig turnering med resultater, hvor man manglede de sidste marginaler. For mange uafgjorte og for mange knebne nederlag med bare et enkelt mål har kostet dyrt. Som bekendt er lige ved og næsten ikke tilstrækkeligt. Men mon ikke Stadion har lært af det ? De melboller der har været i suppen skal udskiftes med kødboller, og knofedtet og ærgerrigheden skal i fokus til efteråret. Vi tror fortsat på, at IF Stadion er berettiget til en højere placering i dansk håndbold. Men konkurrencen er ubønhørlig hård.

Til efteråret venter et nyt kapitel i klubbens historie, når den nye sportshal indvies. Lad den så være starten på en ny storhedstid for vores lokale håndboldklub.

Sidste kamp i denne turnering blev spillet i Frederiksberghallen søndag, hvor FIF som ventet sikrede sig oprykningen til 1. division med en sejr på 25-20 over Stadion.