Stadion vandt tredje sejr i træk og er i toppen af 2. division, (mere fra kampen)

sta1

HÅNDBOLD: Sæsonstarten har indtil nu været forrygende for IF Stadion. Torsdag aften vandt de lokale håndboldherrer tredje sejr i træk, da Team Sydhavsøerne blev sendt hjem fra Bellahøjhallen med et nederlag på hele 26-18. Den sejr har bragt Stadion op på andenpladsen i 2. division med samme pointtal som storsatsende FIF.

Vi fik en snak med Stadions formand Allan Juhl Jensen efter kampen, og han var tilfreds med resultatet, men ikke helt med spillet.

IMG_2048

– I første halvleg får vi en god start med føringer på 7-2 og 9-3, men i de sidste 10-12 minutter går vi lidt i stå, og ved pausen står det kun 13-11.

– I anden halvleg strammer vi skruen, og så lagde vi den afstand som svarer til slutresultatet. Der var aldrig tvivl om sejren – kun om dens størrelse. Man kan så spekulere på, hvorfor spillet ikke var bedre. Men tænker man sig om, så er det en hverdagskamp, hvor spillerne har været på arbejdet om dagen. Det gælder for begge hold.

– Derfor er weekendkampe at foretrække. Men vi skal være glade i klubben, for alle vores hold har endnu ikke tabt, så vi kan bestemt ikke være andet end tilfredse.

– Til gengæld må vi med stor ærgrelse konstatere, at halbyggeriet bliver forsinket en måneds tid. Vi havde ellers glædet os til at indvie den med topkampen mod FIF den 17. november. Man forsøger fra bygherren, (Københavns Kommune), at indhente det forsømte. Dog kan det måske alligevel være en fordel for os, for vores spillere ville jo ikke have prøvet at spille i hallen, før indvielseskampen. Så vi tager det, som det kommer. Lige nu tegner det fint. Næste kampe er ude mod Rødovre søndag kl. 15.15 i Rødovre Stadionhal, så kommer Ydun hjemme ugen efter lørdag kl. 13.30, og så TMS Ringsted2 søndag den 6. november også hjemme i Bellahøjhallen kl. 15.00. Får vi overstået de kampe fornuftigt, så er det bare fantastisk, slutter Allan Juhl Jensen.

 

Der var dobbelt program i Bellahøjhallen torsdag aften, og den anden kamp mellem Freja – Tårnby HK endte desværre med en stor sejr til gæsterne på 26-18. De lokale håndbold damer har spiller fire kampe, hvor det er blevet til en sejr, en uafgjort og to nederlag. Det er i Kvalifikationsrækken.