Stadions formand Allan Jensen: - Klubbens store lykke er lige om hjørnet, og vi kan næsten ikke vente

11377326_1001583759873981_7262600867872387785_nIF Stadion har også fået alle tiders nye flotte hjemmeside, som vi vil anbefale enhver tilhænger og læser til at gå ind og se. Her kan man følge klubbens aktiviteter på nærmere hold. Adressen er www.ifstadion.dk

IF Stadion kan glæde sig til omkring 1. november næste år, for da står klubbens nye hjemmebane – den nye sportshal ved siden af EnergiCenter Voldparken i Kobbelvænget/(Åkandevej) klar. 2700-netavisen har taget pulsen på bydelens største håndboldklub og fået en snak med formanden Allan Jensen. Samtidig kan vi også som de første fortælle om Stadion på spillersiden – hvem er kommet og hvem er gået.

Og lad os tage det først, for der sidder utvivlsomt mange Stadion tilhængere og er spændt på at høre, hvilken trup de lokale håndboldhelte kan mønstre til sæsonen, som går i gang i slutningen af september måned.

– Vi er meget tilfredse med resultatet, fortæller Allan Jensen. Bare to har forladt os, og det var ikke stamspillere på holdet. Til gengæld har vi fået spændende tilgang af syv spillere, som jeg er helt sikker på vil give os lige det ekstra puf frem mod den oprykning, vi går efter.

Listen ser således ud:

Afgang:
 
Vi har som nævnt mistet 2 unge spillere som ikke var stamspillere i sidste sæson. Marco og Fredrik søger lykken og mere spilletid i Rødovre.
 
Tilgang:
 
Nicolai Hvid målmand er kommet fra Holbæk
Filip Jocic stærk venstre back er kommet fra HØJ
Anders Due højre hånd playmaker/venstre fløj er kommet fra Rødovre
Kristoffer Leth højre back/playmaker er kommet fra HIK
Frederik stregspiller er kommet fra Korsør/Slagelse
Mathias Stregspiller er kommet fra Virum
Michal Jensen (Mihau) højre back/højre fløj er kommet fra Korsør/Slagelse
 
– Med denne massive tilgang har vi kun et mål, og det er oprykning til 1. division. Vi får godt nok stor konkurrence fra FIF, som også opruster til den kommende turnering. 
Det bliver en meget interessant 2. division den kommende sæson. Der venter mange spændende kampe. Vi håber, at folk vil støtte op omkring holdet og møde talstærkt op i Bellahøjhallen, som fortsat er vores hjemmebane, indtil halbyggeriet ved Voldparken er færdigt.  
 
Der er for øvrigt urneringsstart søndag den 27. september ude mod Hvidovre.
 
Og så til den nye sportshal
 
– Jamen det er jo bare en drøm, som går i opfyldelse. Jeg får tårer i øjnene, når jeg kører forbi på Åkandevej, og hver gang jeg er i vores klubhus, som ligger på EnergiCenter Voldparken, så skal jeg lige ned og se, hvor langt de er nået.
IMG_2048
 
Er der noget at sige til Allan Jensens store smil – der er virkelig noget at glæde sig til 
 
– Hallen er et projekt, som IF Stadion har arbejdet på i mere end 15 år. De første idéer opstod til vort 90 års jubilæum i 1996. Og der har siden været flere personer ind over arbejdet. Jeg har været med hele vejen, og flere gange har vi været tæt på at opgive. Heldigvis kom Karsten Brisell til, og så blev der holdt fast. Klubben har meget at takke Karsten for. 
Senest er der fundet penge til etablering af en café på ECV, (EnergiCenter Voldparken), så når hallen står færdig ultimo 2016, så har IF Stadion samlet alle sine aktiviteter på ECV. Vi glæder os som små børn til, at hallen bliver færdig, og vi kan spille alle vore hjemmekampe i den nye hal, som heldigvis også får tilskuerpladser (dette plejer Københavns Kommune ellers ikke at lave i forbindelse med opførelse af idrætshaller), slutter en glad og meget forventningsfuld formand.
 
Byggeriet undervejs
 
2700-netavisen har skudt lidt fotos undervejs i byggeriet. Og man kan her virkelig se, hvordan projektet skrider frem.
hal2               hal 1
 
hal3               hal4
 
Og i dag er der nærmest gravet helt ud, da hallen kommer til at ligge en del forsænket, eftersom Naturfredningsstyrelsen har nogle krav, som skal opfyldes. Selve hallen bliver også bygget i samme slags sten, som ECV er opført i, altså gule mursten. Bare når man hører den slags, indikerer det jo helt klart, hvilken maraton rejse, Stadions bestyrelse har været på.
 
2700-Sportsprisen
 
Udover alle de glædelige ting, vi allerede har nævnt, så skal man ikke glemme, at IF Stadion for et par måneder siden modtog kvartalsprisen, som automatisk nominerer klubben til årets helt store afstemning i december om 2700-Sportsprisen 2015.
IMG_1817 - Kopi
 
Her står en delegation fra IF Stadion i T-Fitness på Husum Torv efter at have modtaget kvartalsprisen, som 2700-netavisen og T-Fitness står bag.
                                                                                                                                          -tony
31-08-15