Stadions rolle i oprykningskampen er udspillet efter en mærkelig turnering

Holdfoto-1024x682 Stadion

HÅNDBOLD: På lørdag spiller IF Stadion sin sidste kamp i sæsonen 2015/16 – og kigger man tilbage på holdets resultater undervejs, må man undre sig over den mærkelige skæbne, vor lokale 2. divisionsklub har lidt. Ikke mindst den seneste kamp i Bellahøjhallen mod Tåstrup, som gav det højst usædvanlige resultat i nutidens håndbold 15-15 ! Nærmest en halvlegsstilling. Her kunne man også opleve, at der i de første tyve minutter kun blev scoret tre mål. Godt nok efter et utal af brændte chancer men også på grund af et par strålende keepere.

Kigger vi på resultaterne gennem hele turneringen, så har Stadion vel nærmest slået en rekord i uafgjorte kampe. Hele syv af slagsen, og det har betydet et enkelt point i hver. Endvidere fire kampe, hvor man blot har tabt med et eneste mål. Fortæller det ikke lidt om marginalerne ? De har i hvert fald ikke været på Stadions side.

Så rollen i oprykningskampen er udspillet, og på lørdag venter så en sidste hård kamp i Frederiksberghallen mod FIF, der med en sejr kan sikre sig oprykning til 1. division. I forvejen har Korsør Slagelse Elitehåndbold kvalificeret sig. Kampen fløjtes i gang kl. 15.00.

Selvfølgelig er det en skuffelse for klubben, at det heller ikke lykkedes at avancere denne gang. Men til gengæld kan Stadion glæde sig til efteråret, når den nye flotte hal står klar. Den skal være et fort, hvor alle de vigtige point skal vindes. Vi er mange, der ser frem til første turneringskamp under eget tag ..