Stærk nigeriansk spiller til Brønshøj

 

Oke-mod-Hansa_fullarticle

En dejlig nyhed før turneringsstarten – Brønshøj Boldklub har skrevet kontrakt med den 22-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta. Kontrakten er gældende for 1½ år.

– Oke er et godt navn at få til Brønshøj, og han har kvaliteterne til både at blive en af divisionens helt store profiler og til at spille med på højeste niveau, siger sportschef Thomas Ibsen, der er glad for, det lykkedes at få den offensive forstærkning på plads.

Oke Akpoveta har været med i alle træningskampene i opstarten og spillede senest samtlige 90 minutter mod Hansa Rostock.

– Han er frem for alt en hurtig spiller med en enorm offensiv power og kan klare sig selv på bolden, men formår også at kombinere og skabe rum til andre. Han har vist sig godt frem herude i den sidste uges tid, og virker som en spiller, der er klar til at tage et skridt mere i sin karriere. Derfor er jeg overbevist om, at Oke og Brønshøj er det rette match, siger cheftræner Carit Falch.

Oke Akpoveta har tidligere spillet Brøndby IF, Ravan Baku fra den bedste Aserbajdsjanske række og Warri Wolves i Nigeria.

– Oke har allerede en stor rutine fra topniveau, men han er jo stadig en ung mand med et stort perspektiv. Så jeg glæder mig til at se ham på sit topniveau. Når han kommer i den rette form, så bliver han helt sikkert en gevinst for holdet, tilføjer cheftræner Carit Falch.