Stakkels Hustoftevej bliver hver dag mere og mere bombet af trafik

Lille Hustoftevej som ligger parallelt med store Frederikssundsvej bag Husum Torv er efterhånden udsat for stort et pres, at den nærmest bliver mere og mere bombet. Både af gennemkørende trafik, men også den tunge del af slagsen. Og ikke nok med det – der køres med op til 100 km. i timen på den lille vej til trods for, at der ligger en børnehave med udgang til vejbanen.

Et lysende eksempel på den tunge trafiks problemer. Denne lastbil var flere minutter om at bakke fra Hustoftevej til Ærtebjergvej.

Efter at Frederikssundsvej er blevet lavet om med busbaner, er fristen til at skyde genvej blevet langt større. Og her benytter man altså Hustoftevej, efter først at være drejet af ved Ærtebjergvej. Flere hundrede biler drøner hver dag ad den lille vej, og man måber nærmest over, at det bliver ved at gå godt. I hverdagene kommer forældre om morgenen og sætter deres børn af til børnehaven og henter dem samme sted om eftermiddagen. Indtil nu er det som nævnt gået godt, men hvor længe endnu ? En skønne dag kan det gå det galt. Derfor bør der handles nu.

Det er også blevet et populært sted at parkere på Hustoftevej, og det meste af dagen er hele den ene side besat af parkerede biler.

Stakkels chauffør – han havde virkelig problemer

Et andet problem er så også den virkelig tunge trafik. Nuvel – der ligger en Fakta, som skal have varer, men så burde man lave en nemmere indkørsel til den parkeringsplads, der hører til butikken. Fortovene i det område på samme side som P-pladsen er totalt bombet og ligner de rene kratere. Netavisen har jævnligt holdt øje med disse store og dybe huller, og det er virkelig alvorligt nu. Dybden er på omkring 20-30 cm. – og det skyldes udelukkende den tunge trafik. Kig blot på billederne, som klart viser problemet.

 Kig på fortovet og de mange biler !

Vi har før skrevet om dette problem og har gjort Teknisk Forvaltning opmærksom på forholdene. Der er bare intet sket. En løsning kunne være at ensrette vejen og placere nogle forhindringer såsom bump eller lignende. En opsætning af skilte med f.eks. 20 km. ville måske også være gavnligt.