Stand-up klub i Pilegården har premiere mandag den 4. april

tobiasdybvad_presse21 

En ny klub for fans af stand-up og comedy har set dagens lys i Kulturhuset Pilegården. Mandag den 4. april kan man kigge forbi til en omgang fitness for lattermusklerne, når  Tobias Dybvad og Heino Hansen fyrer op under den første aften.

Tobias Dybvad, et af de kendte navne indenfor området, har i hele foråret 2015 kunnet opleves med sit one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program, men et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, han peger fingre ad.

I marts måned vandt Tobias Dybvad i øvrigt Årets Zulu Award for bedste tv-vært 2015 – kåret af TV2 Zulus egne seere. Tv-programmet Dybvaaaaad har gjort Tobias Dybvad til et af tidens varme navne. Det kører nu på 5. sæson og er blevet kult hos et højt antal seere, der trofast zapper ind på TV2 Zulu for at grine af Dybvads satiriske update på ugens tv.

Tobias Dybvad havde sin satiriske debut i Tjenesten på DR P3 tilbage i 2007, hvor grunden til hans store fanskare blev lagt, der i dag tæller mere end 300.000 fans brutto alene på Facebook. Blandt andet hans parodier på Anders Fogh Rasmussen og Carl-Mar Møller blev regulære landeplager. Og sangen ”Hvor blå vi er”, som Tobias Dybvad er medforfatter til, er det til dato mest downloadede nummer i DRs historie.

Som stand-up komiker er det Tobias Dybvads evne til at nytænke genren, der har gjort ham så populær. Han går altid uden om de værste klichéer, leger med stemningen i rummet og leverer hudløst ærlige og skarpe jokes, der ofte balancerer på grænsen, men altid hives hjem af hans drengede charme. Og han kan tilmed opleves i godt selskab denne aften.

Heino Hansen

Heino Hansen er et af de helt store talenter på den danske stand up scene. Med en dejlig underspillet og selvironisk humor charmerer han alle. Mange vil genkende Heinos stemme fra morgentimerne på The Voice, hvor han er radiovært.

Han debuterede som stand-up komiker tilbage i november 2008 på Bispebjerg Comedy Corner, og var fast opvarmer for Linda P. ved hendes første onemanshow på Nørrebro Teater. Siden har han optrådt han til Zulu Comedy Galla i Operaen, inkasseret en andenplads ved DM i stand-up og har været kåret som “Årets Comedy Talent” til Zulu Comedy Galla. I 2013 lavede han, i samarbejde med komikeren Jakob Svendsen, onemanshowet “Heino & Jakobs onemanshow”.

Men hvad er en god stand-up aften uden en god vært? Valdemar Pustelnik er selv professionel komiker og har gennem de sidste seks år været særdeles aktiv både som vært, entertainer og ordstyrer. Denne aften sørger han for den røde tråd gennem en aften, der nok skal give lattermusklerne lidt at tygge på.

 

Billetter koster 75 kr. i forsalg og 50 kr. for studerende. Køber man i døren er prisen 100 kr. Dørene åbner kl. 19.30 og billetter købes på billetto.dk. Find flere arrangementer på facebook – find siden Stand-up på Pilegården.