Storslået farvel i Brønshøj til Finn Ryberg

 

IMG_1018

Blandt gæsterne, som kom for at sige farvel til Finn Ryberg, var filialdirektør Christian Barret, Arbejdernes Landsbank.

Man skulle tro, Brønshøjs divisionshold skulle spille fredag eftermiddag, – så mange biler holdt der på Tingbjerg anlægget. Men anledningen var skam en helt anden. BB holdt reception for klubbens afgåede formand gennem 34 år Finn Ryberg. Og det blev ikke så lidt af et tilløbsstykke. Flere hundrede fra den danske fodboldverden dukkede op for at sige farvel og tak for de mange år. Der blev serveret øl, vin og sodavand, lækre stegte pølser, og så var det er overdådigt kagebord fra Bodenhoffs Bageri. TV- Bella var på pletten, og gennem samtlige tre timer var nye og gamle medlemmer af de sort/gule til stede for at give eksformand Ryberg et værdigt farvel. Og det fik han så. 

Created with Nokia Smart Cam

Rosende og velmenende takkeord – dagens hovedperson måtte lægge øre til meget. (Foto: EH)

Naturligvis blev der holdt flotte taler – ikke mindst af Ryberg selv, og man må medgive ham, at stemmen knækkede lidt på et tidspunkt. Det havde han forinden advaret om. En legende er trådt tilbage – men ikke mere end at han fortsat vil være at se på TG – anlægget. Vi regner med at bringe flere billeder fra receptionen i morgen.