Stort åbent-hus arrangement 1. marts på Restaurant Bellahøj

                                                          Skal den store dag fejres i 2015?

– så benyt søndagen til et stort åbent-hus arrangement 1. marts og se, hvad man kan præstere ..

                                       Bellahøj front

Restaurant Bellahøj har gennem generationer været et attraktivt sted for afholdelse af familiefester af enhver art – også bryllupper.

Søndag den 1. marts er der mulighed for at hente inspiration til den store dag på et åbent-hus arrangement, hvor leverandører/udstillere er repræsenteret med det, der gør dagen festlig og mindeværdig.

I tilgift viser Restaurant Bellahøj, hvad man kan præstere, når det gælder fester i almindelighed, og bryllupper i særdeleshed.

Hele huset er klædt på til fest, og alle er inviteret indenfor for at se de mange muligheder. Der er lagt op til en både hyggelig, festlig og inspirerende oplevelse.

Naturligvis bydes også på lidt til ganen. Der uddeles gratis smagsprøver på bryllupskager og på husets vine, og der er mulighed for at nyde et overdådigt kaffe/kagebord til kun kr. 75,00 pr. person.

Så hvis den store dag skal afholdes i 2015, og man planlægger fest, reception, bryllup eller andet – kan man lægge vejen forbi Bellahøjvej 20 på søndag den 1. marts mellem kl. 13.00 – 16.30, se udstillingen, se huset og få en snak med restaurantens dygtige personale, som leder stedet. De har stor erfaring og ekspertise på området, og hjælper gerne med råd og vejledning.

Restaurant Bellahøj har siden 2011 fået en gennemgribende restaurering, og fremstår i dag med nyt stråtag, nymalede stuer og nyt interiør.

Restauranten ligger på toppen af Bellahøj – kun 10 minutter fra Rådhuspladsen, centralt og tæt på de omliggende motorveje. Nemt for alle gæster!

Se mere på www.bellahoej.dk eller på facebook