Succesdrengen Martin Porsmose, home Brønshøj, fejrer 1 års jubilæum på toppen

Målet er nået for Martin Porsmose og teamet hos home Brønshøj. De er nu den ejendomsmægler-forretning, der sælger flest huse, lejligheder osv. i 2700 Brønshøj.

Pors med stort skilt SOLGT

Da Martin Porsmose overtog home-forretningen for præcis et år siden, forærede han en flot lagkage dekoreret med ’home’ og ’2700’ til de ansatte på homes hovedkontor, – et tegn på, at han ville sætte sig på postnummeret.

Det var derfra at man havde hyret den ambitiøse fyr ind som en af de yngste indehavere i home-kæden.

Og nu taler resultaterne for sig selv. Beviset er der ! home Brønshøj er områdets bedste. Med 127 boligsalg i de seneste 12 måneder topper home Brønshøj listen over ejendomsmæglere med adresse i postnummer 2700 (ifølge Boligsiden pr. 28. september 2016).

111 af handlerne er solgte boliger i selve postnummer 2700. Det er også flest af alle mægler-forretninger.

– Mest af alt er jeg glad på mine kunders vegne – at det er lykkedes os til fulde at give dem en god oplevelse og en god bolighandel,  siger indehaver Martin Porsmose, der fremhæver et stort og ærligt lokalkendskab som en vigtig styrke.

Selv har han snart 10 års bolighandler bag sig i Brønshøj.
– Vi dyrker en positiv motivation til at få solgt vores boliger, og vi har fingeren på pulsen. og så er vi realistiske i de priser, vi sætter. Derfor finder vi vejen til køberne, fortsætter Martin Porsmose, der har solgt hele 94 % af de boliger, som han har haft til salg.

Den store succesrate – og høje tilfredshed fra kunderne – skyldes, at teamet af medarbejdere arbejder sammen på tværs af bordene.

Den gode historie er, at det også går rigtig godt for boligmarkedet i Brønshøj.

Vi sælger det meste, vi får ind – og det er selvfølgelig også et billede på, at Brønshøj er ret interessant for boligkøberne, slutter Martin Porsmose.