Sundhed, vægttab og livsglæde - snart starter et nyt slankehold op her i bydelen

 

390

Snart starter et nyt slankehold op her i bydelen. Målet er sundhed, vægttab og livsglæde og midlet til at opnå det er træning og vejledning tilsat masser af fællesskab og sammenhold. Det nye hold starter op d. 15. februar i Kulturhuset Pilegården.

Instruktøren og vejlederen bag slankeholdet hedder Julie og bor selv her i bydelen. Hun har en bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i kvinders evige kamp om vægtvedligeholdelse bag sig, samt flere fitnessuddannelser i rygsækken. Nogle vil kende hende fra firmaet Glad Livsstil, og hun er desuden uddannet Sundheds- og livsstilscoach, så alle deltagere er i yderst kompetente hænder.

Julie tror ikke på de hurtige og ofte ekstreme slankekure. I stedet tror hun på, at gode konkrete redskaber, som kan implementeres med det samme, tilsat et godt sammenhold med andre kvinder, som er i samme båd, kan bane vejen til et varigt vægttab. Deltagerne på slankeholdet vil derfor opleve et fællesskab, som støtter op om dem i ønsket om et vægttab. Forløbet byder på fælles ugentlig træning og løbende workshops, som giver deltagerne viden og konkrete redskaber til at gøre deres egen sundhed nemmere at håndtere.

Som deltager får man vejning og måling af fedtprocent, 16 fælles træninger, trænings program, én uges kostskema samt fire workshops om ernæring og motivation. Forløbet starter den 15. februar kl. 10, og den fælles træning foregår mandage og torsdage kl. 20-21 og lørdage kl. 10-11. Workshops foregår udvalgte søndage kl. 10-11.30

Prisen for at deltage er 1600 kr., som kan betales i tre rater.

Man kan kontakte Julie for spørgsmål og booking på mail: julie@gladlivsstil.dk eller telefon 28 35 65 13.