Svensk søndagskoncert i Pilegården

svensk frokostkoncert
 
 
Pilegården & Music House Brønshøj inviterer til søndagskoncert med de svenske vise- og folkesangere Ivar Sjögren & Martin Arnoldi. Det sker søndag den 16. marts fra kl. 14-16.
 

Ivar Sjøgren er kendt fra bl.a. En Sexa Epistlar (som tidligere har gæstet Pilegården)og Kalasorkester og Martin Arnoldi har en baggrund i Hootenany Singers, så det er to kendte og rutinerede folkesangere, der kommer på besøg.

De har gennem årenere givet et utal af koncerter i primært Sverige, Norge og Danmark og med deres medlevende sceneshow og store repetoire af klassiske viser og sange, er der garanti for en god oplevelse. Mon ikke de giver en prøve på nogle af deres spændende fortolkninger af Belllmann, Vreesvijk og de øvrige store koryfæer fra den nordiske sangskat?

Alle er velkommen til at møde op til en hyggelig søndagskoncert, nu hvor foråret snart banker på. Der vil være mulighed for at nyde Café Glads lækre frokosttilbud fra kl. 12.30.

– See more at: http://kulturogfritid.kk.dk/kulturhuset-pileg%C3%A5rden/aktiviteter/s%C3%B8ndagskoncert-med-ivar-sj%C3%B6gren-martin-arnoldis#sthash.HjDKlsZU.dpuf