Sydstatsblues & roots-rock i Kulturhuset Pilegården

    Elizabeth Lee besøger Brønshøj

Har man appetit på lyden af sydstaterne, så er der en god koncert lige om hjørnet i bydelen. Mandag den 10. april kl. 20 går Elizabeth Lee’s Cozmic Mojo på scenen i Kulturhuset Pilegården.

Den energifyldte kvartet har vundet både publikum og journalisters hjerter på tværs af landegrænser. På repertoiret er der alt lige fra ballader til beskidt gospel-inspireret rootsmusik og rå garage-blues.

Bandets frontfigur, Elisabeth Lee, er født i Texas og minder både i udseende, lyd og attitude om Janis Joplin, men også fans af Aerosmith, Sheryl Crow, Tina Turner og Bonnie Raitt har noget af glæde sig til, når Elizabeth og hendes energiske band går på scenen. Hun giver den gas på vokal og percussion, mens man kan opleve de to herrer Luca Gallina og Luca Manenti på guitar og vokal, samt Federica Zanotti på trommer, percussion og vokal. Ved koncerten i Pilegården optræder bandet både med sit eget materiale og en række kompetente fortolkninger. Som publikum kan man forvente en koncert, der både er skramlet, voldsom, inderlig og smuk.

Elizabeth Lee’s Cozmic Mojo har igennem tiden stået på plakaten sammen med kæmpe navne som Jeff Beck, Patti Smith, Dan Baird, Fabulous Thunderbirds, Ruddy Rotta, Sandra Hall, Eric Sardenas, Nine Below Zero, Rick Veto og Poppa Chubby og listen kunne fortsætte. Gruppens nyeste album ”Songs From The Basement” er netop udkommet.

Koncerten er arrangeret af den lokale musikforening Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Billetter til 120 kr. kan købes på www.pilegaarden.kk.dk eller i døren.