Teatergys i Pilegården

teatergys

Der venter de 8-13 årige og deres ledsagere en uhyggelig god oplevelse, når Teater EGOs børnehold spiller børnegyseren “HUSET PÅ ØEN” i Kulturhuset Pilegården i starten af maj.

”Huset på øen” er historien om en friskole, der skal lukkes eller rettere slås sammen med en anden friskole, fordi der er for få børn på skolen. Derfor skal to børnegrupper slås sammen på den ene skole og for at “ryste” de to grupper sammen, har lærerne helt utraditionelt besluttet at sende dem på et døgns lejrskole helt uden voksne. Lærerne har valgt en øde ø med et gammelt sommerhus til eksperimentet, men hvad de ikke ved er, at øen ikke er helt øde. Der er nogen på øen – der er nogen i huset. Nogen som ikke ønsker, at børnene skal være der!

Børnegyseren opføres af elever fra Teater EGO og er især for de 8-13 årige. Stykket har premiere fredag d. 2. maj kl. 19.30 og opføres igen lørdag d. 3. maj og søndag d. 4. maj kl. 14. Billetter til 50 kr. købes via Pilegårdens hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk. Der er rabat til medlemmer af 2700 familieklub.

Man kan læse mere om Teater EGO (Ekstrem Gode Oplevelser) på foreningens Fcaebook-side.