Tidligere Shubiduaer i Hardinger Band er faldet for ARK Studiet på Stenløsevej

Når man tre gange er på besøg hos Kristian Dalsgaard i ARK Studiet på Stenløsevej, så er det fordi man kan lide faciliteterne. Sådan er det i hvert fald for Hardinger Band, der for nylig var en tur i Husum for at lave grundindspilninger til en ny plade.

Kristian sammen med fra venstre Jørgen Thorup, bag ham Kim Daugaard og Michael Hardinger

Bandet er nok det nærmeste, man i dag kommer på Shubidua, hvilket næsten giver sig selv. Michael Hardinger har jo skrevet en stor del af de største Shubidua hits sammen med Michael Bundesen.

Hardinger bor i dag i USA, og har gjort det i mange år. Men han er jævnligt i Danmark, da der er en del koncerter, specielt her om sommeren. For eksempel skulle bandet direkte fra studiet den 23. juni, hvor de kunne opleves i Aalborg til et stort anlagt Sankt Hans arrangement i byen. Og her slap de selvfølgelig ikke for at give ”Vi elsker vort land”.

Så arbejdes der i hærdigt. Michael Hardinger t.v. og Kim Daugaard prøver tingene af

Bandet består af Michael Hardinger, Kim Daugaard (Bas – shubidua siden 1977) og Jørgen Thorup som også har været med en del år. Derudover er der gutaristen B-Joe og Flemming Olsen på trommer.

For Kristian Dalsgaard – indehaveren af det opdaterede og moderne studie – kører det hele bare på skinner.

Ark Studio går godt og havde umiddelbart efter Hardinger & Co. besøg af Søren Berlev (Gasolin) med band.

– En lang række bands og solister benytter sig af faciliteterne, selvom mange også sidder hjemme med en computer og lidt lydgrej i dag, siger Kristian. –  Men der er heldigvis stadig efterspørgsel efter den professionelle og optimale lyd, den gode service og faciliteterne, hvis jeg må tillade mig at sige det.