Tilbud til lokale kunstnere fra Brønshøj Pizza & Grill: Vis jeres malerier her ..

 

2014-10-21 15.46.38

– Vi har vægplads nok, siger indehaveren af Brønshøj Pizza & Grillbar, Tuncay, som giver lokale kunstnere et godt tilbud ..

I 2700-Brønshøj vrimler det med talentfulde kunstnere – blandt andet mange, der er særdeles dygtige med pensel og lærred. Problemet kan bare være, at flere af dem aldrig får deres værker ud til offentlig beskuelse. Det har indehaveren af Brønshøj Pizza, Frederikssundsvej 275, hjørnet af Sonnerupvejvej, Tuncay en løsning på. Han tilbyder simpelthen unge lokale kunstnere at udstille deres malerier i restaurantdelen i pizza & grillbaren. – Jeg mener lige så godt, at vi kan udnytte den megen vægplads, der hvor folk sidder os spiser til at hænge nogle lokale malerier op, forklarer Tuncay til 2700netavisen. – Det kunne eventuelt være en måned af gangen, så der ville være en naturlig rotation. Kunstnerne er også velkommen til at sætte priser på malerierne, eller efterlade en prisliste, så de har en chance for samtidig at kunne sælge til eventuelle interesserede. Det eneste man skal gøre er at henvende sig mig. I første omgang er man velkommen til at ringe, 38283909, hvis man vil høre nærmere – eller bare at komme forbi og kigge indenfor. Så kan man også se den vægplads, jeg stiller til rådighed, slutter Tuncay.

render

Det er her, lokale kunstnere har mulighed for at udstille deres værker

2700-netavisen vil vi gerne være med til at støtte projektet. Derfor vil vi naturligvis skrive om de lokale kunstnere, som kommer til at udstille. Sker det hver måned, at der kommer en ny udstiller, så er netavisen selvfølgelig på pletten med foto og omtale.

Lidt facts omkring Tuncay og Brønshøj Pizza & Grill

– Jeg er glad for Brønshøj og har gennem årene lært en stor del af de lokale kunder at kende, fortæller Tuncay, som selv står i køkkenet og tryller. Og det er ikke kun udenlandske retter, men også traditionelle danske. Tuncay laver således både flæskesteg og stegt flæsk, hvilket fremgår af hans store menukort. Brønshøj Pizza- og grill har spiritusbevilling, hvilket betyder, at man kan sidde og få et glas vin eller øl til maden – eller mens man venter på at få den med. Der er god gang i Take Away’en ! Mandag-onsdag er der åbent 12-22, torsdag, fredag og lørdag 12-23 samt 12-22 på søn- og helligdage.