TINGBJERG SPISER SAMMEN: Fællesspisning på Ruten

                                           smagpatingbjerg_fototonjeeliasson_3p1a7856_web (1)

Fællesspisning ved langbord på Ruten
Fredag den 29. april kl. 17.30-20.00 kan man være med til at spise en lækker middag i hyggeligt selskab ved Tingbjergs længste bord. Maden bliver lavet af Tingbjerg Somaliske Kvinder, Madklub for mænd, kvindeforeningen Tingbjerg Forår, Tingbjerg Kirke og Diakoniens Hus, Tingbjerg Pensionist Center og værestedet Kontakten. Man kan købe drikkevarer på stedet eller medbringe sine egne. Arrangementet er del af ‘Tingbjerg spiser sammen’. 

Skulle vejret blive dårligt, kan man spise indendørs.

 

Sådan køber man billet

En madbillet koster 20 kr., hvis man køber den på forhånd. På dagen koster den 30 kr. ! En madbillet inkluderer et måltid med ris, kylling, brød og grønt tilbehør foruden kaffe/te og kage.

Man kan købe billet i Tingbjerg Kirke og Diakoniens Hus på Langhusvej 1-3, Tingbjerg Pensionist Center på Terrasserne 40, værestedet Kontakten på Lille Torv og Områdesekretariatet i Tingbjerg forum på Midtfløjene 16. Billet købes senest onsdag den 27. april.

Tak for støtte
Tak for støtte til fællesspisning på Ruten til:

  • Nord-Vest Fonden
  • Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning
  • Tingbjerg-Husum Partnerskab
  • Eurospar
  • Kajs Bageri

Om ‘Tingbjerg spiser sammen’
I uge 17 fra mandag den 25. april til og med søndag den 30. april har man mulighed for at deltage i en stribe arrangementer i ‘Tingbjerg spiser sammen’.

Bag arrangementerne i Tingbjerg står Tingbjerg Pensionist Center, Tingbjerghjemmet, Tingbjerg Kirke og Diakoniens Hus, aktivitets- og samværstilbuddet Kontakten, Klub 3’eren på Gavlhusvej, Klubben på Terrasserne, Københavns Kommunes hjemmepleje og Områdesekretariatet. 

Alle arrangementer er del af den landsdækkende kampagne ‘Danmark spiser sammen’ med aktiviteter over hele landet. Bag kampagnen står Folkebevægelsen mod Ensomhed. 

Læs mere om kampagnen Danmark spiser sammen

Tekst: Gry Abrahamsen – Foto: Tonje Eliasson

Altså –
Fredag den 29. april kl. 17:30 – 20:00
på Store Torv, Ruten i Tingbjerg
Pris: 20 kr.
 

“Danmark spiser sammen” opfordrer alle til, at man vover at mødes med nogle, man ellers ikke taler med til daglig.