To kunstnere udstiller akvareller i Pilegårdens café

pile
Karen Jensen og Litten Samuelsen har malet akvarel sammen i 7 – 8 år, dels på kurser i FOF-regi og dels på en malerejse til Korsika i 2009. Nu udstiller de sammen i Pilegården.
Begge akvarelmalere er fascinerede af lyset og sartheden i akvarellens væsen – men maler dog alligevel meget forskelligt, både hvad angår motiver, farver og stemninger. 
Karen Jensen står for den blide og romantiske stemning med det lidt drømmende udtryk. Mange af hendes billeder er tænkt som en drømmerejse ind, hvor stilheden og roen hersker. Der sker ikke de store og dramatiske ting i hendes billeder, men man kan fordybe sig i dem og finde freden deri. 

Litten Samuelsen finder især sine inspirationskilder i naturen, som hun opfatter med alle sanser. Hun sidder allerhelst ude i naturen og maler, mens hun søger at skildre øjeblikkets stemning og lys og lader akvarellen udvikle sig undervejs i maleprocessen, samt betages af samspillet mellem lys, motiv, farver kombineret med stedets og øjeblikkets duft, lyd og intensitet.

De to udstillere har rejst en del og fundet inspiration til deres akvareller undervejs.Begge har udstillet tidligere: Karen Jensen i Borgernes Hus, Gladsaxe, på Hvidovre Bibliotek og i kunstforeninger. Litten Samuelsen også i Borgernes Hus, Gladsaxe, i Ældre Sagen, Frederiksberg, i Nykredit, Birkerød, samt i Skelgårdskirken, Tårnby.

Udstillingen kan ses i Café Glads åbningstid: mandag – torsdag kl. 10 – 22 og fredag kl. 10 – 16.