Trænings walk over for Husum, der skiftede hele holdet i pausen

Husum-fodbold-e1439721390431

Træningskampen tirsdag aften i Husumparken mellem Husum – Rødovre blev en ren walk over for hjemmeholdet. Gæsterne blev sendt tilbage over bygrænsen med en sæk på 6-0 efter 2-0 ved pausen. Træner Martin Krøger havde størsteparten af sin trup med, og i pausen udskiftede han simpelthen hele holdet, så alle kom på banen og blev prøvet af. Det skal siges, at Rødovre ikke var den mest skræmmende modstander, men det skal ikke ødelægge noget ved Husums sejr. Det er altid positivt at score så mange mål og have en så sikker sejr som rygstød til de næste opgaver. Kampen tirsdag aften var sidste hjemmekamp, før det for alvor går løs, men Husum spiller på lørdag ude mod Hellas. En kamp som begynder klokken 10.15.

Målscorere for Husum var Milan (ny spiller), Jimmy Boye og Josef Moussa 1 og Rasmus Rosenberg 3.