Trods en mand i undertal i 87 minutter og en udligning, tabte Brønshøj knebent til AB med 1-2

FODBOLD: Alle var sat op til lokalopgøret om mosen, da dommeren lørdag eftermiddag fløjtede det 53. opgør mellem Brønshøj-AB i gang på Tingbjerg Ground. Men der skulle bare gå tre minutter, før BB blev reduceret til 10 mand, da Malte Kiilerich blev vist ud og AB på det efterfølgende straffespark scorede til 1-0 ved Tobias Thomsen. Det var i sandhed en spand koldt vand i hovedet på såvel BB-spillere som tilhængere.

11951231_900495306665102_5337769288873469226_n

Der var god grund til at tale alvorligt sammen – cheftræner Jesper Hansen og assistenttræner Poul Olesen

Det betød, at hjemmeholdet efter 21 minutter skiftede Patrick Naundrup ud og erstattede ham med Jeffrey Ofori. Selvfølgelig bevirkede overtallet, at AB havde bolden en hel del, og at BB stod lidt tilbage for at forsvare. Efter 29 minutter havde Ofori et hovedstød efter en dødbold, men den gik ved siden af.

Ret meget mere skete ikke, og stillingen ved pausen var 1-0 til gæsterne.

Mens spillerne fik sig et hvil, fik publikum serveret underholdning af unge talentfulde Hasan Shah, som trods regnen gjorde det flot og fik sat stemningen i vejret på tribunen.

11987131_900494186665214_7248952975788237712_n

Regnen tog til, da dommeren fløjtede op for 2. halvleg. Det stod simpelthen ned i stride strømme. AB lagde ud med et langskud, som dog sad lige i favnen på Vilfort. Efter 50 minutter fik AB’s Nicolai Høgh en advarsel, og bare tre minutter senere var det Henningsens tur til det gule kort.

11998881_900495759998390_955946601007502976_n

Regnen skabte nogle spøjse situationer på banen.

Efterhånden som halvlegen skred frem, blev det hele mere intenst, og det kostede så også Jonas Skovengaard en advarsel. Han blev så skiftet ud nogle minutter senere med Sebastian Grubak. Det må have været vanskeligt for spillerne, for regnen piskede fortsat ned, så sigtbarheden ind i mellem blev formindsket.

regn

Det kunne i perioder være svært at orientere sig i regnens stråler

Og så skete det, alle BB’ere havde siddet og håbet på. Jabar Sharza var igen på pletten og fik under stor jubel udlignet til 1-1 med bare godt et kvarter igen.

Jas1

Så er der udlignet – Jabar Sharza har scoret, og Casper Henningsen er på vej til at juble med

Det skulle dog vise sig at være en stakket glæde, for bare få minutter senere scorede Tobias Thomsen sit andet mål for AB, da det kiksede i BB’s forsvar. Forinden havde også Sharza fået en advarsel, og BB havde skiftet Sebastian Lassen ud med Martin Rasmussen.

712 tilskuere så fire minutters tillægstid, men resultatet ændredes ikke, AB vandt kampen 2-1 og rykkede dermed tre point foran BB.

Næste opgave for de sort/gule bliver på fredag den 11. september klokken 19.00 ude mod topholdet Hvidovre.

(Foto: Thomas Løser / Brønshøj Boldklub)