Trods den triste sæson blev sommerfesten i BB en succes

Det har været et skidt fodbold år for BB – lad os bare sige det lige ud. Men det forhindrede ikke langt over hundrede deltagere (fans, ledere, tidligere spillere, nuværende spillere og mange flere) i at have en hyggelig fodboldfest lørdag aften i klubbens restaurant. Her var højt humør og masser af vilje til at få en god aften ud af det. Og det lykkedes fuldt ud. Det glædelige i alt det her er så også, at overskuddet fra festen går ubeskåret til divisionsholdet.

fest 1

Der var en sand festbuffet, hvor der selvfølgelig også var mulighed for at få sig en HvepseBørge, hvis man ikke havde nået at få en inde på stadion.

fest 4

Undervejs blev spillernes trøjer bortauktioneret, og dette var en kæmpesucces, da auktionen i alt indbragte 10.700 kr. til klubkassen. Her er der fuld gang i de mange bud ..

fest 2

                                                     Andreas Granskovs trøje blev solgt for 700 kr.

Anfører Mads Gabels trøje blev solgt for 1.200 kr.

Jesper Fleckners trøje blev solgt for 900 kr.

Mads Nielsens trøje blev solgt for 700 kr.

Sebastian Lassens trøje blev solgt for 700 kr. til anfører Mads Gabel !

Mikkel Nøhrs trøje blev solgt for 1.500 kr., og blev efterfølgende, af den gavmilde køber, givet til Palle Silberg, der er en kæmpe Mikkel Nøhr-fan. Palle Silberg er altid at finde nede i klubben, hvor han gerne giver en hjælpende hånd med.

Fysioterapeut Mie fik solgt sin trøje for 1.000 kr.

fest 3

Af med trøjen – der var høj stemning under auktionen. Ikke mindst hos spillerne selv.

Så alt i alt en god BB-aften som sluttede på den anden side af midnat.        

tekst og foto: Christian Haslund