Uden mål vinder man ingen kampe - BB er næsten nede i 2. division

                                              BBB1

FODBOLD: Det er blevet til 17 mål i 29 kampe – og det når man altså ikke langt med. Derfor må vi med dyb beklagelse og sorg erkende, at løbet er så godt som kørt for Brønshøj i 1. division for denne gang. 0-0 mod Skive giver et glimrende billede af en yderst målfattig sæson, og selvom det i teorien stadig kan lade sig gøre at redde sig, så er der ikke mange på denne jord, som levner BB nogen chancer for overlevelse. Heller ikke os på 2700-netavisen, selvom vi gerne hænger fast i det sidste og mindste halmstrå.

Problemet er, at når man ikke kan score mål, så kan man heller ikke vinde kampe. Det er blevet til bare 3 sejre, 13 uafgjorte og 13 nederlag i de 29 kampe. Forsvaret er ikke det ringeste i rækken. Vejle og AB har lukket flere kasser ind. Derfor trist, trist, trist – for desværre er 2. division de senere år blevet stærkere og stærkere, så man skal endelig ikke tro, at BB bare skal ned og vende med et snuptag ! Skal man lede efter noget positivt ved en nedrykning, så er det udsigten til en masse lokalbrag i København og omegn. Det er jo mere eller mindre gamle storklubber, som nu frister en tilværelse i landets tredje bedste række.

Vores udsendte medarbejder Christian Haslund har været på Tingbjerg Ground til opgøret mod Skive, og hans referat vil vi bringe lidt senere.