Utroligt kommunen ikke anede, at der stadig ligger sporvognsskinner under asfalten på Brønshøjvej.

 

 

2700NET_2015-08-24_DDengang der stadig kørte sporvogne på Brønshøjvej. 

Siden den 19. august fra Københavns Kommune været igang med at udskifte asfaltbelægningen på Brønshøjvej. Men allerede da den første asfalt blev brudt op, viste det sig, at vejen stadig gemmer på de sporvognsskinner, der indtil 1969 blev benyttet af linie 2. Og så må man spørge sig selv – hvorfor var ingen indenfor kommunen ikke opmærksom på dette ? Man må da have papirer og lignende, som kan dokumentere, om de skinner nogensinde blev fjernet. Har man skrævet over, hvor gærdet er lavest ? Det har nu besværliggjort processen – og sikkert også uden tvivl fordyret den ikke så lidt. 
 
                                                      2700NET_2015-08-24_B
Vi har tilladt os at bringe en kommentar fra en af de lokale erhvervsdrivende i Brønshøj, Michael Berggreen, Berggreen VVS. Han skriver på netavisens facebook-side:
 
Det er det rene vanvid, jeg tror ikke på, at der er nogen i vores kommune, der har styr på, hvad det er der foregår i vores bydel. Lukker Slotsherrensvej og graver derefter Frederikssundsvej op flere steder, og for det ikke skal være løgn, så graver man også Brønshøjvej op for at fjerne de gamle sporvognsskinner. Man har lige udført en kæmpe renovering af samme strækning med nye cykelstier, parkeringsbåse og bump på strækningen, og mindre end 2 måneder efter graver man det hele op igen. Det er en hån mod skatteyderne. Hvem har tillid til de mennesker, der sidder i kommunen ? Det er jo tydeligt, at de ikke aner eller har interesse i, hvad der foregår samme sted, og det koster millioner fra kassen. De ansvarlige burde fjernes fra deres job.
Føj for en gang makværk.
2700NET_2015-08-24_A
Brønshøjvej lige nu ..
 
Der er ingen tvivl om, at der er mange i 2700-Brønshøj, der er dødtrætte af de mange opgravninger, som generer alt. Både bilister, cyklister og fodgængere er ramt. Derfor er der også flere, der bakker Berggreens betragtninger op. Alt det busbanne-halløj er bare blevet trukket ned over hovedet på lokalbefolkningen, og udover at være overflødigt og genere, så koster det også skatteydernes penge !
2700NET_2015-08-24_C
Brønshøj Torv lige nu. Kaos og virvar. Samme scenarie opleves på Husum Torv ..
 
Mens renoveringen af vejen står på, er Brønshøjvej ensrettet mellem Annebergvej og Brønshøj Torv. Linie 2 må på vejen mod byen køre over Brønshøj Torv og via Frederikssundsvej og Bellahøjvej tilbage til den normale rute.
 
Vi har været i arkivet og fundet et billede taget af Per Bech Petersen i sommeren 1969 – den sidste sommer med sporvogne på Brønshøjvej