Vandaler hærger i kvarteret mellem Åkandevej og Kabbelejevej

– og det har fået uhyggelige konsekvenser for blandt andet en del af handelen på Frederikssundsvej ..

         
     vaske2 

En flok vandaler har gennem efterhånden lang tid terroriseret i Frederikssundsvej kvarteret mellem Åkandevej og Kabbelejevej. En gruppe på mellem 5-12 drenge i alderen omkring 14-20 år har regelmæssigt gjort tilværelsen sur for de erhvervsdrivende. Dette kulminerede i weekenden med vaskeriet på billedet oven over, som blev totalt smadret og raseret, hvilket har betydet, at ejeren ikke er i stand til at åbne det mere. 

Flere har gennem tiden forsøgt at få politiet involveret, men det har tilsyneladende været som at rende panden mod en mur. Om det så skyldes det vanvittige hårde pres, der lægges på ordensmagten i almindelighed skal være usagt, men i hvert fald er den helt gal, og de ramte står nærmest magtesløse.

Det er fuldstændig eskaleret siden årsskiftet.

Efter sigende har den også været gal på Hoffmanns Minde bagved Sankt Antoni Kirke, hvor man også skulle være blevet kraftigt generet af drengebanden. Der er endvidere klaget over hærværk på parkerede varebiler i området.

Værst er det imidlertid, at den flotte og stadig nye Døgn Netto nu også må give op og lukker. Siden åbningen har banden stjålet for over to millioner kroner fra supermarkedet, hvor det unge personale har stået hjælpeløse, mens de nærmest blev hånet, hver gang vandalerne var inde og stjæle. Og igen har politiets indsats være problematisk lille.

     
    døgn

                      Den flotte og forholdsvis nye Døgn Netto som nu lukker på grund af vandalerne

Dette er ganske enkelt et nødråb fra flere mennesker, der har kontaktet netavisen for at få budskabet udbredt. Man aner simpelthen ikke, hvad man skal gøre. Alle har ønsket at være anonyme af hensyn til eventuelle repressalier og hævntogter. Hærværket på vaskeriet var nemlig resultatet af, at ejeren gik til politiet, og det udløste den reaktion, at alt blev smadret og raseret.

Hvad sker der dog i vores dejlige Brønshøj ?