Vejret kunne ikke spænde ben for den store "spisekomsammen" i Tingbjerg

Folkebevægelsen mod Ensomhed valgte for andet år i træk at sætte spot på foreningens mærkesag i den sidste uge af april. I Tingbjerg mødtes mennesker til et væld af arrangementer for at lave mad og spise sammen.

Fællesspisning Ruten 1 MIKAL SCHLOSSER

Børn og pensionister kreerede tre retter  

Børn i Tingbjerg Skoles fritidsdel og pensionister fra Tingbjerg Pensionist Center lavede i fællesskab en treretters menu med tarteletter, kylling og rødgrød. ”Det var gevaldigt hyggeligt, og det er kvikke børn,” fortæller et par af de ældre deltagere. Undervejs blev gruppen guidet igennem madlavningen af en kok fra Meyers Madhus.

To generationer spiser sammen 2 MIKAL SCHLOSSER 

Fællesspisning ved udendørs langbord

Fredag aften måtte den planlagte fællesspisning ved langbord udenfor på Ruten rykke indendørs på grund af koldt og råt vejr. Det fik cirka 150 deltagere til at rykke tættere sammen og snakken gik på kryds og tværs. Menuen var sammensat og lavet af madkyndige mennesker og foreninger i Tingbjerg og bestod af somaliske ris, pakistansk kylling, dansk forårssalat, iranske brød og efterfølgende kaffe og hjemmebagte kager.

To generationer spiser sammen 3 MIKAL SCHLOSSER 

Arrangører

Tingbjerg Pensionist Center, Tingbjerg Kirke og Diakoniens Hus, Aktivitets- og Samværstilbuddet Kontakten og Områdesekretariatet stod bag en bred vifte af større og mindre arrangementer og samarbejdede blandt andet med Københavns Kommunes hjemmepleje for at så mange mennesker som muligt fik chancen for at deltage i et arrangement.

Foto: Mikal Schlosser

Se mere på www.tingbjergforum.dk