Husum Boldklub indviterer til "Åben træning" for nye spillere med start på onsdag ..

– Traditionen tro starter Husum Boldklub

forårssæsonen op med at indbyde nye spillere til åbne træningspas, så både spillere og forældre kan blive klogere på, hvad det vil sige at spille fodbold i Husum Boldklub, siger ungdomsformand Tony Christensen til 2700-netavisen og fortsætter –  vi ser meget gerne at man tilmelder sig den åbne træning på mail: thechristensennetwork@gmail.com, så vi kan forberede os på, hvor mange der kommer (oplys spillernavn, fødselsår, køn, mobil på forældre og hvilke dage I kommer).

PIGER 4-9 år

Opstart onsdag d. 26. april, kl.

16.30-18.00 i Husumparken                                     

DRENGE 4-7 år

Opstart torsdag den 27. april kl.

16.30-18.00 i Husumparken

Alle nye spillere er velkomne til at prøvetræne 3-4 gange (gratis), hvorefter de skal melde sig ind, hvis de ønsker at fortsætte i klubben. Da man i DBU spiller i såkaldte ”rene årgange”, vil vi fordele spillerne i forskellige grupper afhængig af alder. Der vil være 1 ugentligt træningspas.

Det er vigtigt, at børnene har fornuftigt sportstøj på, da de kommer til at bevæge sig meget. Derimod er det ikke et krav, at man har fodboldstøvler og benskinner på de første gange; man kan sagtens klare sig med almindelige gummisko. Vi forventer at forældre til vores spillere deltager aktivt i deres barns sportsaktiviteter og henstiller til, at forældre også er parate og klædt på til at lege med.

Tutten er åben for salg af mad og drikkevarer, men det kan være en god ide at have en drikkedunk med vand med til pauserne.

Vores fokus i træningspassene vil være på leg med bolden, koordination og balance, samt heltgrundlæggende fodboldfærdigheder, og vi laver forskellige lege og øvelser med børnene. Vi tilstræber at der er en bold til hvert barn.

For drengespillere over 7 år og pigespillere over 9 år henviser vi til vores hjemmeside www.husumboldklub.dk, hvor man kan finde kontaktinformationer på vores forskellige trænere. Ønsker du eller dit barn at prøvetræne med et af vores eksisterende hold, skal I kontakte den pågældende træner og lave en aftale.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 8161 1129 eller mail thechristensennetwork@gmail.com, slutter ungdomsformand Tony Christensen og tilføjer –

Vi glæder os meget til at se jer – velkommen i Husum Boldklub.