Venskab i poetisk dialog - ny udstilling i Pilegården

ketty lollike                                                               Maleri af Ketty Lollike.

“Venskab i poetisk dialog” – sådan lyder titlen på en ny udstilling i Pilegården, hvor de to lokale kunstnere, veninder og kollegaer, Ketty Lollike & Susanne Eriksen, udstiller sammen for første gang. Der fernisering torsdag den 2. okt. kl. 17-19, og her kan man samtidig høre Allan Meinhardt Trio spille en varm, venlig og swingende jazzkoncert.

I hele oktober måned kan man forkæle blikket med en stribe koloristiske og abstrakte akrylmalerier, når to lokale kunstnere, veninder og kolleger indtager Pilegården med en fælles udstilling af malerier i store formater. Begge kunstnere arbejder intuitivt med maleriet; både farverne og penslerne lov til at være med til at bestemme, hvordan malerierne arbejder sig hen. I anledning af deres fernisering har de to kunstnere inviteret den lokale jazzkonstellation Allan Meinhardt Trio til at optræde. 

Allan Meinhardt Trio:
Trioen spiller varm og venlig swing, jazz og bossanova. Koncerten byder både på gamle og nye numre i en smilende blanding – altid med lige stor vægt på det melodiske og det swingende. En del af numrene er hentet fra jazzens standard-repertoire af amerikanske klassikere, men trioen spiller også nyere fransk jazz og bearbejdninger af danske melodier. Allan Meinhardt Trio spiller ca. kl. 17.30

Udstillingen kan ses fra torsdag 2. oktober frem til 30. oktober inden for Café Glads åbningstid. Der er fri entre til ferniseringen 2. okt. kl. 17.