Vind en super tur i Tivoli - 2700-netavisen springer med en frisk sensommerkonkurrence - prøv lykken ..

tivo62

Der sker altid noget i Tivoli – det ved man jo – og derfor springer vi nu i samarbejde med den gamle forlystelseshave med en sensommer konkurrence, hvor der er flotte præmier på spil. Det foregår, som vi plejer med, at man skal besvare en række spørgsmål, som alle omhandler Tivoli. Når disse er besvaret, mailer man sin løsning til fa@2700-netavisen.dk ..

Konkurrencens spørgsmål udspringer fra nedenstående artikel, så det er bare om at være opmærksom og skarpsindig.

———————————————————————————————————————————–

Konkurrence:

1/ Hvornår lukker Tivoli af for sommersæsonen ? _______________

2/ Hvem har lavet scenografien til Askepot ? ______________________________________

3/ Hvad sidder øverst på Fatamorgana ? _______________________

4/ Hvad tid begynder fredagsrocken ? ___________

———————————————————————————————————————————–

Navn: ______________________________

Adr.:  _______________________________

Postnr.: ____________________________

Telefon: _________________________

Konkurrencen løber i nøjagtigt 14 dage fra i dag – og der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser..

Præmierne er flere entré og turpas til Tivoli !! 

———————————————————————————————————————————-

Der er fortsat gang i Tivoli, der her i sensommeren byder på et stort program af aktiviteter. Først og fremmest er der mange gæster, der skal have en tur forlystelsesnyheden Fatamorgana, som er en 3-i-1-forlystelse. Fatamorgana er med sit 45 meter høje tårn afsluttende med et minaretinspireret spir blevet et nyt pejlemærke i Tivoli. Det er i øvrigt den første i verden, som indeholder i alt tre forlystelser i én ! 

Tivoli 1

I bunden af Fatamorgana kan de mindre børn boltre sig i en småbørnsforlystelse i form af mini-radiobiler designet som sjakaler og kaniner. På anden etage er der etableret en kombiforlystelse, som involverer både en vild oplevelse og en lidt mindre vild.  I den hurtige gulvløse udgave sidder passagerne i en ring med ryggen mod centrum og bliver med 2,5G kraft slynget rundt samtidig med, at hele konstruktionen med de fire arme roterer rundt om tårnet. I den mindre vilde udgave af Fatamorgana sidder gæsterne to i hver gondol, den ene bag den anden. Her roterer vognene i moderat tempo. 

Fredagsrock koncerterne starter altid kl. 22:00.

– Vi oplever virkelig mange gæster, der i år skal ind og prøve forlystelsesnyheden Fatamorgana – lidt på samme måde, som når der kommer en ny is på markedet, fortæller Tivolis pressechef Torben Plank til netavisen. –  Den skal alle jo også smage. Men det gode ved det er, at gæsterne gerne prøver den mere end en gang, så det virker, som forlystelsen har bestået. Men der er jo også mange gæster, der søger mod restauranterne og blot kommer for at nyde stemningen her i sensommeren – og mange af dem bliver heldigvis hængende til Fredagsrock.

Events
Der er fortsat mange events, hvor bl.a. de danske danseskoler den 27. august indtager Haven og laver opvisninger og kæmper om årets Tivoli mesterskab i dans. Men også Hundens Dag den 11. september trækker traditionelt mange hundeejere til, da det er den eneste gang på året, at hunde har adgang. Den 13. september kan man for øvrigt komme ind til årets løgdag i Tivoli, hvor gæsterne hjælper til med at plante næste års tulipan i Tivoli og samtidig får et løg med hjem.

Eventyr for alle pengene
På Pantomimeteatret trækker balletten Askepot mange gæster til. Det er som bekendt Dronning Margrethe, der står bag den farverige scenografi.

Tivoli12

Det er sket i samarbejde med en af tidens mest profilerede danske musikere, Oh Land, samt den russiske koreograf Yuri Possokhov. Forestillingen er tildelt mange anmelderoser og er blevet omtalt kraftigt internationalt.

Tivoli har åben til og med den 25. september, hvor efter der går et par uger, inden der igen åbnes for Halloween i Tivoli.

God fornøjelse med konkurrencen !