Wallmans har igen skabt et fantastisk show i Cirkusbygningen

Det er 11 år siden Wallmans flyttede ind i Cirkusbygningen, og siden har det været en kæmpe succes. En gave til København. Alene sidste år besøgte 76.000 gæster det populære sted.

Web_Chesterfield

I onsdags havde Wallmans premiere på det show, som nu skal køre helt til juni næste år. Og lad det være sagt med det samme, der er virkelig noget at glæde sig til. Endnu engang bydes på fremragende underholdning i et sprudlende show. Man har igen formået at sammensætte en aften, hvor ingen keder sig et eneste sekund. Og vi ved, hvad vi taler om, for 2700-netavisen var med til premieren.

Gang på gang imponeres man over de fantastiske unge sangere, dansere og artister, som virkelig holder en standard helt på toppen. Flere af dem genkendes år for år – og de bliver bedre og bedre. I premieren onsdag var der ikke en finger at sætte på noget af det, man blev budt på. Det kørte i første klasse, hvilket også helt fortjent høstede kæmpe bifald fra aftenens publikum. Der kan ikke herske tvivl om, at Wallmans scorer endnu en succes i showet, som nu fortsætter helt til næste sommer. Det er en oplevelse at overvære, men samtidig er rammerne i den gamle Cirkusbygning utroligt behagelige og hyggelige. Man godter sig, fra man kommer, til det hele slutter.

Selve showet har fået titlen FREAK, og det følger ideen op fra Wallmans start, hvor man har flere temaer i løbet af aftenen,

Årets show FREAK samler generationerne, når nogle af tidens største kunstnere som Stevie Wonder, Cher og Justin Timberlake hyldes i det nye show. Der er som altid artisteri, komik og akrobatik i verdensklasse, og finalenummeret er et sandt 70’er discoinferno.

Justin

Showproducer Johan Espeland fortæller før onsdagens premiere: – Jeg har lavet dinnershows i 14 år. For at få en anden stil og en anden nerve har jeg i år taget Albin Ljungqvist med som medproducer. Han har været showkaptajn i Wallmans i 7 år og har igennem årene skabt nogle helt unikke numre.

Turn Back Time_2 

Adm. direktør Dorthe Fryd Ekelin forventer meget af det nye show – De senere år har showet fået lidt mere kant, vi er blevet skarpere i udtrykket og niveauet er på højde med de helt store dinnershows, som vi kender fra London, Paris og New York. Ambitionen er, at vores gæster med glimt i øjet skal sige, ”DET dér havde jeg godt nok ikke troet, jeg skulle opleve i Wallmans!”; -og heldigvis er det netop den tilbagemelding, vi tit får fra gæster, som besøger os for første gang.

Et af de nye stjerneskud i Wallmans ensemble er den tyske cirkusartist Philipp Tigris, som næsten bogstaveligt talt kan vende vrangen ud på sig selv.

Web_Philipp Tigris 

Om Philipp Tigris siger showproducer Johan Espeland – Det er flere år siden, at jeg blev gjort opmærksom på Philipp, og jeg har siden forsøgt at engagere ham til Wallmans. Det er nu lykkedes, og man kan godt glæde sig. Philipps muskuløse, tatoverede og lidt farlige fremtoning gør ham til et helt unikt slangemenneske.

Der vil som altid blive serveret en udsøgt 4-retters menu, og efter showet åbnes Københavns største dansegulv i Wallmans Natklub.

Hvis vi skal slutte os til anmeldernes uddelinger af stjerner, så må det være seks ud af seks mulige !!

FREAK spiller indtil juni 2015.

 

Værd at vide, når man besøger Wallmans

IMAGINE CIRCUS

Når du bevæger dig ind i Cirkusbygningen, træder du lige ind i et stykke af dansk underholdnings historie. Store kunstnere, illusionister, akrobater og klovne har underholdt, forbløffet og begejstret tilskuere i næsten 130 år. Wallmans er stolt af at kunne bringe denne arv ind i fremtiden med det nye åbningsnummer. Læn dig tilbage og lad vores artister rive dig med på en rejse gennem fortid og nutid, når et mørkt cirkusunivers møder den futuristiske rockmusik fra bandet Imagine Dragons. Hvis du lider af klovnefobi, så bør du nok holde en i hånden… God fornøjelse.

WONDERLAND

Få kunstnere har betydet så meget for musikken som Stevie Wonder. Som 13-årig underskrev han en kontrakt med det legendariske pladeselskab Motown, og herefter har han leveret det ene hit efter det andet. I løbet af sin 50 år lange karriere har han indspillet mere end 30 amerikanske top10-hits og modtaget 22 Grammy Awards. Det er det højeste antal priser, der nogensinde er tildelt en mandlig solist. I dette nummer udforsker vi den rige skat fra dette musikalske geni og bringer den tilbage til den afroamerikanske musiktradition: til gospelmusikkens vidunderlige verden.

SHAUNNA KOTKA

Aftenens første cirkusnummer leveres af den amerikanske cirkusartist, Shaunna Kotka, og det bliver et nummer som huskes. Sangerinde Jasmin Gabay synger “Chandelier” af Sia, mens Shaunna udfører et helt unikt luftakrobatisk nummer langt over publikums hoveder.

Hendes moderne stil kombineret med fleksibilitet og styrke har bragt hende rundt i verden til byer som London, Dubai, New York og Las Vegas. Efter hendes store succes i Wallmans sidste sæson er vi glade for, at Shaunna tilbringer endnu et år i Cirkusbygningen.

CHESTERFIELD

I begyndelsen af 90’erne blev verden erobret af britiske popbands som Oasis, Blur og The Verve. De var inspireret af The Beatles, men også punk- og new wave bands som Sex Pistols og The Clash. Alle havde de én ting til fælles: De gjorde oprør mod de strenge konventioner i det britiske samfund, mens de samtidig stolt omfavnede den britiske arv og tog kampen op mod amerikaniseringen af musikscenen. I dette nummer kigger vi på de sociale strukturer, som vi alle er en del af. Alle ønsker at være unikke, men ingen ønsker at være anderledes.

PHILIPP TIGRIS

Den tyskfødte cirkusartist Philipp Tigris er dette års nyankomne til cirkusfamilien.

Med en flot baggrund fra scener i hele verden er han nu klar til at imponere os med sin unikke evne til at sno sin krop, som det aldrig er set før. Philipp udfører et skræmmende og fascinerende kropsligt forvridningsnummer, som på en gang giver dig lyst til at lukke øjnene og spærre dem op. Sangen “Hurt” af Christina Aguilera bliver udført af sangerinde Kajsa Borg, ledsaget af musical director Frederik von Wachenfeldt på klaver.

Dette nummer er cirkustradition, når det er bedst!

BEACH BOYS

Mange mennesker kommer til Wallmans for at fejre livets store øjeblikke og særlige lejligheder, og de får altid en varm velkomst. I år er det faktisk så varmt, at du vil savne bikini og shorts! Vores mandlige sangere får dig til at længes efter sommer, varme og ferie, når de viser benene frem og fejrer med dig efter alle kunstens regler.

JUSTIN

Singer-songwriter, skuespiller, pladeproducer, forretningsmand og filantrop. Justin Timberlakes CV er langt og imponerende. Siden sin debut i tv-showet “The All-New Mickey Mouse Club” er Timberlakes karriere gået fra den ene succes til den næste. Denne multi-talentfulde kunstner har i høj grad påvirket nutidens popkultur. Når vi leverer et shownummer baseret på hans musik, så gør vi det derfor som han selv ville have gjort: med sjæl, dans og lidt southern swag.

BRUNO BONIFACIO

I denne sæson i Cirkusbygningen har vores brasilianske luftakrobat Bruno Bonifacio bogstaveligt talt hævet barren. Se ham udføre sit betagende, svingende trapez-nummer, højere oppe i luften end nogensinde før. Bruno akkompagneres af den svenske rocksanger Jonas Antesten, der udfører Chad Kroegers sang “Hero”.

Dette er ikke for sarte sjæle!

TURN BACK TIME

Med en perlerække af hits har den evigt unge Cher en bred fanskare over hele verden. Med sine spektakulære kostumer, iørefaldende melodier og hendes evne til altid at genopfinde sig selv, er hun aldrig stoppet med at overraske og tryllebinde sit publikum. I denne hyldest sigter vi mod at gøre det samme. Dansere, sangere og cirkusartister vil sammen ”turn back time” og give dig den ultimative Cher-oplevelse. Dette er et stykke af Las Vegas, lige i hjertet af København!

DISCO INFERNO

Lad os kaste dig ud i festen med en sand disco-hit-parade. Uanset om du kan huske 70’erne eller ej, vil du ikke kunne sidde stille, når vores artister tager deres boogie-sko på og forvandler Cirkusbygningen til den hotteste natklub i byen. Dans natten væk under cirkuskuplen til rytmen af 70’ernes disco-inferno.