”Wild” indleder den nye filmsæson i Bellahøj kirke

wild indleder 
De populære filmaftener i Bellahøj kirke kredser i den nye sæson om tilværelsens svære valg – og om hvordan de valg, man træffer, kan få store konsekvenser. Sådan er det også for hovedpersonen i den amerikanske film ”Wild” fra 2014, der indleder rækken på torsdag den 14. januar kl. 19.00.
I forbindelse med sin mors død bliver den 26-årige Cheryl Strayed konfronteret med sit eget temmelig miserable liv med alt for mange forkerte valg i bagagen. Hun beslutter sig for at gøre op med det alt sammen og forsøge at finde en ny vej i tilværelsen. Derfor tager hun rygsækken på skuldrene og drager ud på en mere end 1.600 km lang vandring på ”Pacific Crest Trail” i Sierra Nevada-bjergene i det vestlige USA. Den barske tur bliver skelsættende for Cheryl, der genfinder sig selv og sin indre styrke undervejs. Livsgnisten og skønheden dukker op på vejen fra den golde ørken til det brusende hav.
Det er Reese Witherspoon, der spiller hovedrollen i ”Wild”, som er baseret på en autentisk historie og bygger på den selvbiografiske bog med samme titel, som den virkelige Cheryl Strayed skrev om sit livs vandring.
Som sædvanlig indledes aftenen med en kort introduktion, og efter forevisningen bydes der på ”snak og snacks” med lejlighed til at tale sammen om filmen over et glas vin og lidt mundgodt. Der er gratis adgang.