Torsdag den 1.november fyldte 2700-netavisen 5 år !

Tiden flyver afsted, og torsdag kunne netavisen fejre 5 års fødselsdag. Det har været 5 spændende og lærerige år, og vi kan til vores store glæde konstatere, at 2700-området har taget meget flot imod os.

           

Vi startede helt fra bunden den 1. november 2013, men heldigvis fik vi hjælp fra et af de dygtigste bureauer til den slags herhjemme –  RadarSofthouse Danmark ApShttps://www.radarsofthouse.dk/, – som har leveret designet til netavisen, og som overvåger, at alt fungerer, som det skal. Det er meget betryggende for os.

Og så var det jo ellers op på hesten, selvom det nu ikke har været så svært, for baggrunden for det hele har været optimal. Undertegnede har i snart 40 år været skrivende i Brønshøj og Husum, så kender man lige som lokalområdet ud og ind. Det har været en fornøjelse at kunne fortsætte med at skrive om vores dejlige område, som naturligvis har fået en kæmpe plads i hjertet. Samtidig er det også et meget rar tanke, at man har kendt så mange af de gamle koryfæer i bydelene både private og forretningsdrivende. Det har givet et utal af gode minder.

Vejret tegner godt på fødselsdagen – solen er på vej op til en flot dag

Men i og med at man har oplevet “storhedstiden” i den lokale handel, gør det også lidt ondt at se, hvor meget det kniber for de mindre butikker at overleve. Derfor kan vi aldrig nok opfordre alle til at støtte de lokale handlende.

Selvom vi ikke er så store, formår vi alligevel gennem vores tipskupon at støtte Brønshøjs divisionshold med omkring 30.000 kroner om året, og så forsøger vi ellers gennem vores sportssider at bakke op om de lokale sportsklubber.

Selvfølgelig er der også lidt mørke sider i vores virke, og en af dem vil vi ikke undlade at nævne her. Det er f.eks. endnu ikke lykkedes i de 5 år at få et acceptabelt samarbejde med Lokaludvalget, som åbenbart har meget svært ved at få øje på netavisen. Men heldigvis har vi fået mange trofaste læsere, og gennemsnittet ligger for tiden på omkring 4000 besøgende i døgnet. Det synes vi er flot – og det er vi stolt over ! Og så må man ikke glemme, at vi er den eneste lokalavis, som ligger fysisk placeret midt i bydelen.

Vi tror på stadig fuldt og fast det elektroniske medie i fremtiden, men der er dog stadig plads til de gode gamle papiraviser !

Tak for de første 5 år !

Flemming Antony