Annette Maarup, Brønshøj Stenhuggeri er faldet godt til i bydelen

– Ja det må jeg med stor glæde indrømme, fortæller hun til netavisen, da vi lige smuttede forbi domicilet på Frederikssundsvej 242 i tirsdags. – Derfor har jeg også forsøgt at gøre stedet hyggeligere med lidt grønt og blomster hist og her, og jeg er slet ikke færdig, siger bestyreren af omegnens største og flotteste udvalg af gravstene.

– Som jeg tidligere har sagt, så er dette job en sand gave til mig. Jeg har en stor passion overfor mennesker og er god til at lytte. Det betyder meget for kunderne, at man kan tale med dem og vejlede dem i det ofte svære valg, når man skal købe en gravsten til et familiemedlem, som skal have den sidste plads på kirkegården. De skal føle sig godt tilpas her i forretningen, og der gør jeg alt for at leve op til. Og ofte får vi også en snak om livets afslutning og det at skulle tage afsked med sine kære.

Et vidunderprodukt

Samtalen med Annette Maarup kom også til at dreje sig om et nyt vidunderprodukt, der kan gøre gamle og belagte gravstene som nye igen. – Vi har netop lanceret det, og virkningen er imponerende, fortæller hun videre. – Det fjerner effektivt og skånsomt snavs og belægninger fra granit, stenflader, marmor og beton.

Man får det i en stor sprayflaske, og opnår det bedste resultat ved påsprøjtning i gråvejr på en fugtig overflade. Der skal ikke efterskylles, da den bedste effekt opnås ved, at produktet virker længst muligt på emnet. Genstridig smuds kan kræve brug af en blød børste, før rensevæsken indtørrer.

                 

gravsten før  ..                                                                         og efter

                

gravsten før  ..                                                                         og efter

Produktet kan man altså købe i Brønshøj Stenhuggeri.

Udstillingen

Man kan godt se, at der er sket en del i udstillingen udenfor. – Ja jeg har forsøgt at sætte lidt kolorit på med nogle planter. Det får det hele til at fremstå langt pænere. Der er også flyttet lidt rundt på de mange gravstene, og det har samme virkning. Mange kigger indenfor, og vi får en lille snak.

Så jeg må ud med vandkanden i denne tid, men det generer mig ikke, siger Annette Maarup med et smil.

Vi støtter Brønshøj, naturligvis !

Siden netavisen lancerede tipskuponen med Brønshøjs kampe, har Brønshøj Stenhuggeri været aktiv deltager. – Og det fortsætter vi med, tilføjer hun. – Godt nok er jeg ikke super meget inde i fodbold, men kniber det, kan min mand give mig lidt fiduser. Man har vel også før hørt om sypigetip, som har givet bonus !

Brønshøj Stenhuggeri holder åbent hverdage fra kl. 11 – 16.30 eller efter aftale. Man kan gå ind på deres hjemmeside på http://www.danske-stenhuggerier.dk/ og få mere at vide.