Annette Maarup er ny bestyrer i Brønshøj Stenhuggeri

Annette Maarup er meget glad for at være havnet i afdelingen i Brønshøj

LOKAL HANDEL: Man kan faktisk fornemme, at der er kommet en kvinde til, når man træder ind hos Brønshøj Stenhuggeri. Kontoret er flyttet ind i udstillingen, og der er planter her og der. Men fornemmelsen er ikke forkert. Det lokale gravstensfirma har fået ny bestyrer, og det er Annette Maarup, som har en fortid i den grafiske branche.

– Planter skaber et bedre miljø i butikken, så dem kommer der flere af, siger den nye bestyrer

Efter at have været på Frederiksberg og vikar i Næstved, er Brønshøj det første sted, hvor Annette sidder ved roret. – Og det er jeg simpelthen så glad for, siger hun til netavisen, da vi stak hovedet ind for at sige goddag og velkommen til Brønshøj. – Jeg elsker mit job, da jeg er nærværende, er god til at lytte og har en stor passion for mennesker.

– Jeg skal nok sætte mit præg her, lover Annette Maarup.

Så jeg føler mig som en heldig kartoffel – og så at komme til Brønshøj, som jeg har kendt i hele min barndom, da min mormor boede herude, det er bare fantastisk. Jeg prøver naturligvis at sætte mit præg både inde og ude her på Frederikssundsvej, og jeg har mange gode ideer og planer med afdelingen, slutter Annette Maarup med et smil.