Brønshøjs James Rasmussen: - Det er godt nok en mærkelig og deprimerende tid vi oplever lige nu

Det meste ligger stille for tiden, og ikke mindst de danske musikere og underholdere er hårdt ramt af aflysninger og udsættelser af jobs. Derfor har Netavisen haft en lille snak med en af de mest travle og aktive sangere, 82-årige James Rasmussen fra Bavnevangen for at høre, hvordan han klarer denne ulykkelige Corona-krise.
– Det er godt nok en mærkelig og deprimerende tid, jeg og min hustru oplever lige nu, fortæller James. – Har netop talt med min dygtige læge der siger, at jeg er i højrisiko zonen, og hvis jeg bliver smittet såååå ..
Men udover det er kun et enkelt job lige nu blevet aflyst, så her måtte jeg indgå forlig med arrangør. To andre jobs er flyttet til senere på året, men `you never know`, der kan jo komme flere aflysninger senere.
Hjemme passer vi på, og gør som de siger, bliver hjemme, vasker hænder og spritter af, når vi f.eks. har været ude. En gang om ugen tager vi op til Rie`s hest tæt ved Farum. Rie er min hustru Jannies datter, så passer vi ham et par timer, går tur med ham, fodrer ham og hygger os med det.
Når vejret er, som det har været den seneste tid med flot sol, så sætter vi os omkring kl 13:30 ud i vores franske gårdhave, hvor jeg nyder solen samt en Cohiba Behige cigar lidt kaffe og en enkelt rom, og så er den dag gået, slutter en rolig og afslappet James fra sit domicil i Brønshøj.
Vi kan så tilføje, at den gamle sanger netop har lanceret sangen “Sådan en kvinde”, som han forventer vil blive præsenteret på Dansktoppen, når den engang vender tilbage.