Brønshøjs James igen årets dansktopnavn

Ja man må jo bøje sig i støvet. Brønshøjs egen James Rasmussen er endnu engang blevet placeret øverst oppe på årets dansktop. Udsendelsen som sluttede lørdag eftermiddag kl. 14 efterlod den 82-årige sanger på førstepladsen med sangen “En spillemand”, som James selv har skrevet.

         James Rasmussen leverede året dansktophit 2019

Den lå hele 11 point foran sangen på andenpladsen, og kigger man på de navne, som ligger placeret under James, så finder vi bl.a. Fede Finn & Funny Boyz, Peter Vesth, Kisser & Søren og Torben Lendager. Her er tale om en årsliste med de tyve mest populære sange, og det er ikke første gang, vor utrolig aktive brønshøjer indtager pladsen som kronen på værket.

Tænker man på lidt historie, så er det helt fantastisk, hvad de gamle medlemmer i hæderkronede Four Jacks har opnået som solister. John Mogensen, Bent Werther, Poul Rudi, James Rasmussen og Otto Brandenburg ikke at forglemme.

James er den sidste, der formår at gøre den gamle kvartet stor ære, og han gør det med en ukuelighed, man må imponeres over. Trods sin høje alder turnerer han land og rige rundt med sin lille trio og er så flittig, at ingen jobs går forbi. Trioen består udover James af en anden god gammel brønshøjer, Søren Engel samt Jimmi Koldenborg. Ingen kan bedre end denne trio levere vaskeægte Four Jacks minder !

Brønshøj kan være stolte over bysbarnet, som bor i Bavnevangen, og aldrig har glemt, hvor han kommer fra. Netavisen gav for et par år siden James Rasmussen 2700-Bydelsprisen, fordi han er en så fin og værdig ambassadør for bydelen, som han er.

Vi siger KÆMPE TILLYKKE med årslistens førsteplads. Godt gået James