Da Lilholt besøgte bydelen for mange år siden

En dag ringede telefonen på avisen. Det var Lars Lilholts pladeselskab, som spurgte, om vi kunne være interesseret i et besøg på redaktionen. Anledningen var et nyt album, han stod for at skulle lancere.

  Lars Lilholt i en væsentlig yngre udgave

 

Naturligvis var han meget velkommen, svarede vi – og om eftermiddagen dukkede Lilholt så op. Det blev til godt halvanden times snak, og her blev vi blandt andet klar over, at den populære sanger i virkeligheden er fra Herlev og tit havde besøgt Brønshøj i sine helt unge dage. En meget stille og sympatisk gut, som også fik lov til at sidde bag en af avisens computere og “lege” journalistisk medarbejder.

   Ja her har jeg stået tit, sagde Lilholt

Dagen sluttede med, at vi gik ned på Husum Torv, hvor Lilholt med stor glæde lod sig fotografere foran en af de daværende HT-busser. Som nævnt i indledningen er det mange år siden, men heldigvis har sangeren holdt sig på toppen, selvom han ligesom os andre er kommet pænt op i alderen. Ikke lang tid efter besøget, havde Bellahøj Friluftsscene for øvrigt stor koncert med Lars Lilholt og hans store band.