Det er nu de lokale sportsklubber kan støttes

Jule- og nytårsmåneden er en tid, hvor en del af vore lokale sportsklubber forsøger at tjene en ekstra skilling til driften. Det kan både ske ved f.eks. juletræssalg, salg af sportstøj og nytårsfyrværkeri. I år er ingen undtagelse. Frivillige rykker ud og gør et stort stykke arbejde for deres respektive klub, og vi vil her komme ind på i hvert fald tre ting, som sker fra i dag. Boldklubben Fix starter juletræssalg fra klubadressen på Brønshøj Kirkevej, Brønshøj Boldklub sælger nytårskrudt fra anlægget i Tingbjerg, og Husum Boldklubs Supportere har merchandise, som man kan købe gennem Sports Store ved Brønshøj Torv. nærmere kan ses, hvis man klikker sig ind på siden.

Uanset vejret – om det regner, stormer eller sner, så er alle mand på deres poster både i forbindelse med julen og nytåret, og naturligvis kan vi da ikke undgå at bringe budskabet videre. Tænk hvis klubberne ikke havde deres ildsjæle, så ville det gå helt galt.

 

 

    NYTÅRSFYRVÆRKERI

          Fyrværkerisalget til nytårsaften er startet  fredag !

I dag fredag den 15. december er fyrværkerisalget startet, og på Tingbjerg anlægget står BB-folk klar til at hjælpe med årets krudt. Det sker i perioden til og med den 23. december fra kl. 9.00-19.00. Efter jul starter salget igen den 27. december fra kl. 9.00-19.00 og den 31. december er det fra kl. 9.00-16.00.

Man oplyser fra BB, at der stadig mangler mandskab til at give en hånd med, så skulle der blandt læserne være nogen, der har lyst til at hjælpe, så ring til Henrik Haslund på 22684468 – al hjælp vil være kærkommen.