Det her er fantastisk for netavisen - nu har 55.112 læst om Bellahøj Badet

Bellahøj badet i de gamle dage

Indrømmet – vi er ved at falde ned af stolen. De seneste dage har vi spændt fulgt med i, hvor mange der var inde og læse vores retro historie om det gamle Bellahøj Bad, og vi er simpelthen både målløse og ovenud stolte.

Vores gamle rekord med selv samme historie for to år siden var godt 26.000 – og den havde vi aldrig forestillet os ville blive slået. Men sørme jo. Kærligheden til det gamle hæderkronede friluftsbad på Bellahøj er nærmest ubegrænset. Og der er indløbet kommentarer fra flere steder i verden, hvor der i dag sidder læsere, som alle har haft deres gang i Bellahøj Badet. Fælles for stort set alle kommentarer er dejlige oplevelser fra barndommen, når man besøgte Brønshøjs fantastiske oase.

Det er jo desværre et forlængst overstået kapitel i vores lokale historie. I dag har vi kun minderne – og dem kan ingen tage fra os.

Bellahøj Badet som det ser ud i dag

Det gamle Bellahøj Bad blev erstattet af det mest moderne svømmestadion i Skandinavien, og det kan man godt fryde sig over trods alt. Udenfor ligger et i forhold til det gamle – temmelig amputeret friluftsbad, som dog i godt vejr har pænt besøg. Men med hensyn til romantikken, så døde den, da man fjernede de gamle bassiner og 10-metervippen. Dem har vi så heldigvis i vores erindring.

Men igen – i denne uge har 55.112 læst historien – det er bare fantastisk !