Cirkus Arena starter traditionen tro sæsonen på Bellahøj - vind billetter !

Rejs med Bubber ind i årets magiske cirkusforestilling fyldt med cirkusløjer og et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber’, som har landspremiere onsdag den 20. marts på Bellahøj.

En morsom og livsbekræftende oplevelse venter for hele familien, når Cirkus Arena om kort tid kommer til Bellahøj og spiller til og med søndag den 7. april.

I 2019 er Bubber årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. Cirkusverdenen er nemlig ikke uvant for Bubber. I 1990’erne var han konferencier ved Cirkus Arena 7 år i træk, og i 2017 vikarrierede han i en kort periode for konferencier Mille Gori. Det er altså 9. gang, Bubber rejser med Cirkus Arena på turné, men denne gang sætter han selv scenen.

I cirkus bliver drømme til virkelighed
I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden.

– Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse fortæller Bubber. – For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med ’Cirkus ifølge Bubber’ har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister man vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag.

Bubbers favoritter i manegen
Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. I forestillingen får Bubber også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 vender tilbage til manegen.

                                  

– I 1990’erne kunne vores publikum 7 år i træk opleve Bubber i Cirkus Arenas manege, og i 2019 er han endelig tilbage – ovenikøbet med sin helt egen cirkusforestilling, siger cirkusdirektør Benny Berdino. – Mange af de børn der oplevede Bubber i 90’erne har selv stiftet familie, og nu er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn endelig kommet.

Vind billetter til Cirkus Arena

I anledning af denne store forårsbegivenhed springer vi i samarbejde med Cirkus Arena med en konkurrence, hvor læserne kan vinde fribilletter til en af forestillingerne på Bellahøj.

Konkurrencen:

_____________________________________________________________________________________

1/ Hvor mange sæsoner har Bubber været med i Cirkus Arena inkl. denne ? _____________

2/ Hvor længe spiller Cirkus Arena på Bellahøj ? ________________

3/ Hvad hedder direktøren i Cirkus Arena ? ____________________

Navn: __________________________________

Adr.: ______________________________

Postnr. ______________________

Tlf.: ____________________

Send løsningen til fa@2700-netavisen.dk inden den torsdag den 21. marts kl. 16.00 og skriv CIRKUS, så vi med det samme kan se, hvor den hører til. Blandt de rigtige løsninger trækker vi lod og finder de heldige, som vil blive kontaktet direkte.

Der er i alt 4 x 2 billetter på højkant – så god fornøjelse !

______________________________________________________________________________________