Pejsegaarden i Husum er i fuld gang med ny sæson

(Fra Pejsegaardens succesfulde afdansningsbal sidste år i Herlev Hallen)

Efter en stor og succesrig første sæson for det nye Pejsegaarden er Handskemagerparret, Nikolai og Ronnie klar til atter at byde alle op til dans uanset alder, niveau, størrelse og køn

– Vi er så glade for og stolte over, hvor godt vi er blevet modtaget som det nye værtspar på Pejsegaarden her i lokalområdet, siger Ronnie før den kommende dansesæson, som for alvor starter mandag den 11. september. – Vi havde en kæmpe tilgang af glade dansere hele sidste år og har fået masser af forhåndstilmeldinger til den kommende sæson henover sommeren. den byder på gensyn med en masse af vores dygtige undervisere og et velkommen til nye hip hop og showdance undervisere til aldersgrupperne 8 – 12 år og 13 – 17 år.

                 

De nye undervisere er Martin Oliver Silkjær og Louise Jul Henriksen, som begge er super kompetente dansere og undervisere. Så er man til sej hip hop og sprudlende Showdance, så er det også på programmet i Pejsegaarden.

Udover hip hop og showdance er der rytmik for de mindste helt fra 2 år og Kids Dance for 6 – 8 årige. Det var hold, som havde stor succes og blev fyldt sidste år, så derfor udbyder Pejsegaarden nu yderligere hold for disse aldersgrupper på flere forskellige ugedage, så der er masser af muligheder for at få dansen passet ind i en travl familie.

(Fra Pejsegaardens succesfulde afdansningsbal sidste år i Herlev Hallen)

Ronnie Handskemager og Henrik Lindegaard underviser Pejsegaardens mange voksne pardansere, og her er der dans på alle niveauer, begyndere, let øvede, øvede og elite. Selvom det måske kan lyde, som om det bliver meget alvorligt, når man kommer på elite holdet, så slår Ronnie fast, at bare hyggen og stemningen omkring det at gå til dans, er meget mere i fokus end den helt korrekte fodstilling. Og alle holdene mødes som regel til en ”tredje halvleg” i baren på Pejsegaarden efter dansen og hygger sig sammen.

Har man en hip hopper i maven, og er man blevet voksen, så er det holdet Groovy Feet man skal gå på. Her underviser Martin Oliver Silkjær voksne motionister i fræk og tempofyldt hip hop og showdance.

Showgirls er Pejsegaardens mulighed til alle, der er voksne og har en showgirl gemt bag sit ydre. Henrik Lindegaard underviser i danseteknik og Vegas style show dance, som garanteret giver sved på panden, og så syes der flotte kostumer til Pejsegaardens store afdansningsbal, der afholdes den 16. juni 2018.

                                             

           Ronnie og Nikolai blev fortjent hyldet af Britt Bendixen ved sidste års succesfulde afdansningsbal

Selvom sæsonen starter på mandag, så er der faktisk altid dans på Pejsegaarden. De voksne motions dansere, De Dansende Divaer og Girls & Gays danser nemlig hele året rundt, så her kan man starte lige når man vil, der er som sådan ingen sæsonstart.