Glædelig jul og godt nytår 2019 til alle netavisens læsere ...

Vi er meget tæt på jule- og nytårsaften – og her fra 2700-netavisen vil vi ønske alle vore læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

Det er vores håb, at de lokale butikker har haft god gang i handlen, og at man har støttet med masser af indkøb. Hele december har summet af jul, og snart gælder det så nytåret – og 2019.

            

Det er altid en mærkelig fornemmelse, når man tager afsked med et år og går ind i et nyt. Hvad vil det mon bringe ? Her på netavisen kan vi glæde os over, at vi nu kører på 6. årgang. Noget vi er glade for og meget stolte over. I november 2013 startede vi fra 0 – og nu ligger vi på lige omkring 4.000 besøgende i døgnet. Det betyder, at flere og flere har fået øjnene op for, at der rent faktisk er et alternativ, hvis man ønsker at følge med i, hvad der sker i området.

Og så har vi den herlige fordel, at hele verden for den sags skyld kan gå ind og læse med. Vi har læsere på den anden side af kloden, bl.a. flere tidligere beboere fra Brønshøj og Husum, som nu gladelig følger med.

Tak for 2018 til alle – vi håber det nye år vil bringe masser af glæde til alle i vores dejlige bydele.