Helt nyt underlag i et af Grøndal MultiCenters glasbure

Det nye og lidt langhårede underlag

Vi var heldige på netavisen, at vi umiddelbart før Grøndal MultiCenter lukkede ned i torsdags på grund af den modbydelige Coronavirus fik indviet et helt nyt kunstgræsunderlag i et af glasburene. Man skiftede det gamle, der efterhånden var slidt helt ned, og kunne derved præsentere et nyt slags underlag, som helt klart skiller sig ud fra det forrige. 

Og lad os gøre alle glade glasbur spillere opmærksom på, at det bliver en anden slags fodbold, man spiller på det nye tæppe. Det er langhåret og dermed lidt tungere at løbe på, og så minimeres boldens opspring væsentligt. Altså røg lidt af tempoet ud af spillet, og alle de ting skal man altså lige vænne sig til. Efter en enkelt kamp, skiftede vi over til nabobanen, for lige at sammenligne. Og så steg tempoet igen. Vi blev der endnu et par kampe, før vi sluttede af på det nye tæppe.

Det gamle og mere velkendte underlag

Der er ingen tvivl om, at andre spillere vil få samme oplevelse. Men det et spørgsmål om tilvænning. Når Grøndal MultiCenter atter slår dørene op, vil vi i hvert fald igen spille os til rette på den bane, vi har haft som favorit siden indvielsen for efterhånden mange år siden. Netavisens redaktør indviede faktisk glasburet i sin tid på hold med daværende borgmester Martin Gertsen, og det er efterfølgende blevet til en ugentlig uundværlig gang fodbold i buret.

Det er nemt at se forskel på de to baners underlag

Vedrørende lukningen af centret i anledning af Corona virussen !

Grøndal MultiCenter har aflyst alle bookede banetider i perioden, og pengene er refunderet via brugersaldoen i Halbooking. Har man booket en banetid i perioden, er der sendt en mail om aflysningen af din banetid. Næste gang man foretager en banebooking, trækkes pengene fra ens brugersaldo.

Hvis man har betalt for sin banetid i centret, kan Informationen kontaktes, når der åbnes igen. Her kan man enten få booket en ny tid, eller få sin betaling udbetalt via NemID.

Man har foreløbig lukket til og med den 29. marts – men sker der ændringer, skal netavisen nok bringe dem hurtigst muligt.

Eventuelle spørgsmål kan rettes via mail til infogroendal@kk.dk.