Hold næsen langt væk fra Astersvej

Efter 40 år som journalist i bydelen skal man endelig ikke tro, man har set alt og ved det hele. Således kom netavisens udsendte tirsdag udfor en meget uventet oplevelse. En kort parkering på Astersvej i tjenesteligt medfør, da der skulle tages nogle billeder bevirkede, at der pludselig sad et kort i vinduesviskeren med en P-bøde på 750 kroner. En meget mærkelig fornemmelse, eftersom det ikke var første gang, en kort parkering blev foretaget på den vej, ligesom på de øvrige sideveje i Brønshøj. Det viser sig imidlertid, at Astersvej har allieret sig med Århusfirmaet – Parkeringskompagniet ApS.

Ideen med P-restriktioner må vel egentlig være, at der er trængsel. Så befærdet var Astersvej, da P-korpset huggede til.

På vejen er aftegnet flere P-båse, og troskyldigt parkerer man naturligvis i en af disse. Først efter at have fået den ubehagelige overraskelse, opdager man, at der faktisk er sat skilte op udfor hver bås, hvor P-reglerne for vejen er anført. Men hvem kigger efter skilte ? Det er jo en villavej og ikke en stor anlagt P-plads, så hvem tænker på at orientere sig mere end sædvanlig ?

        Beboerne scorer 375 kroner, hver gang der er bid.

Det er skam  beboerne selv, der er P-vagter. Altså dem der har tid til at gå hjemme. Vi observerede, at en mand uden overtøj var lidt for hurtig ude og måtte gå ind igen, da han havde set vores parkerede bil. Han blev forvirret, da vi lige vendte tilbage for at hente noget. Først da der var fri bane gik “korpset” i aktion, og så stod to mand med et fotoapparat og noterede løs. Endelig var der bid – en bil var gået i fælden ! Dermed scorede “de to skarpe P-vagter” halvdelen af de 750 kroner, altså 375 kroner – og det er jo også et ganske pænt tilskud til dagligdagen. Sådan opererer det nye selskab Parkeringskompagniet nemlig, prøv at gå ind på deres hjemmeside http://parkeringskompagniet.dk/ .. og læs mere. Sympatisk eller hamrende usympatisk – det virker tilsyneladende. Astersvej er røget med på den.

     Man skal være ekstra opmærksom, før man benytter Astersvej

Og selvfølgelig bliver man ærgerlig over denne ugæstfrihed. Det havde måske været pænere med lige at rette en advarsel, i stedet for at stå og vente på at hugge til. Og på det tidspunkt dette skete, holdt der blot et par biler parkeret på hele vejen. Nogen vil sige, det er retfærdigt og fortjent – vi mener dog, man bevæger sig lidt over i smålighedsafdelingen. Men sådan er vi jo så forskellige.

     Sådan ser hilsenen fra Astersvej ud – den ligner ikke mange andre

Så til skræk og advarsel for andre bilister, som skulle få samme ideer. Hold jer endelig væk fra Astersvej, som beboerne tilsyneladende helt og holdent vil have for sig selv.