home Brønshøj igen bedst sælgende mæglerbutik i området

Bedst til boligsalg i 2018 – home Brønshøj gør det igen, igen !
For tredje år i træk er home den bedst sælgende ejendomsmægler-butik i Brønshøj – og den mægler i Københavns kommune, der har solgt flest villaer i 2018. 2019 kan blive endnu bedre, forudser indehaveren.

Indehaver af home Brønshøj, Martin Porsmose, kan være glad og stolt over et vaske ægte hattrick 

Mægler-butikkerne ligger som perler på en snor på Frederikssundsvej, men der er altså én, der skiller sig ud fra de andre – nemlig den i nr. 145: – home Brønshøj.

I 2018 var indehaver Martin Porsmose og hans medarbejdere igen bedst sælgende ejendomsmægler i Brønshøj ifølge Boligsiden.dk – ’Find mægler’, der fører statistik over alle mægleres handler.

149 gange i løbet af de seneste 12 måneder har mæglerne i home Brønshøj haft succes med at få købere og sælgere til at mødes i en bolighandel.

Af de i alt 149 handler udgjorde 65 af disse handler solgte villaer. At sælge villaer er også en klar kompetence hos home Brønshøj, som i 2018 faktisk indtog 1. pladsen som den mæglerforretning i Københavns Kommune med flest villasalg.

Det er tredje år i træk, – altså et vaskeægte hattrick, – at home Brønshøj er byens mest sælgende mægler i 2016, 2017 og 2018, men indehaver Martin Porsmose synes på ingen måde, at gentagelsen er ved at blive kedelig.

  Martin Porsmose er både glad og stolt over førstepladsen

– Jeg er både meget stolt over, at vi igen løb med førstepladsen, men også meget ydmyg over den tillid, som så mange kunder har vist os gennem året. Og så skal der selvfølgelig lyde en kæmpe ros til mine kolleger i butikken, som har knoklet gennem året, siger en glad Martin Porsmose.

Han har endnu mere at glæde sig over i det nye år.
Fra årsskiftet har han nemlig overtaget home-butikken i Rødovre, ligesom han i 2018 også fik home Hvidovre under sine vinger.

– De tre butikker supplerer hinanden virkelig godt, og ejendomsmæglerne arbejder selvfølgelig tæt sammen og hjælper hinanden med de mange kunder, vi er i berøring med bedst muligt i hus med deres boligplaner, forklarer han og fremhæver, at det er en vedholdende og systematisk tilgang til tingene der sammen med et stærkt samarbejde på tværs af bordene i forretningen som bærer frugt

– Synergien mellem de tre butikker kan være med til at give et endnu bedre år i home Brønshøj i 2019, forudser Martin Porsmose.