home er fortsat i spidsen i Brønshøj hvad angår boligsalg

Den 1. oktober kunne Martin Porsmose fejre to års jubilæum som indehaver af home i Brønshøj. Og det har været et par fantastiske år. – Vi er markedsledende på totalt salg i Brønshøj, herunder også på de individuelle boligtyper; villaer, ejerlejligheder og villalejligheder, fortæller Martin Porsmose. – Er vi markedsledende når vi træder ud af 2017, så har vi været bedst sælgende mægler i byen for 2. år i træk.

  Martin Porsmose har grund til at være glad – det går godt i Brønshøj

– Mest af alt er jeg glad på mine kunders vegne – at det er lykkedes os til fulde at give dem en god oplevelse og en god bolighandel,  fortsætter Martin, der fremhæver et stort og ærligt lokalkendskab som en vigtig styrke.

Selv har han 11 års erfaring med boligsalg i Brønshøj med sig som ballast.
– Vi dyrker en positiv motivation i forretningen, har fingeren på pulsen og er realistiske i de priser, vi sætter. Derfor finder vi vejen til køberne og får solgt boligerne. Der er styr på hver enkelt bolighandel hos alle i hele forretningen og ikke kun hos nøglemedarbejderen, siger Martin.

Også for bydelen er der tale om en solstrålehistorie; at det stadig kører godt for boligmarkedet i Brønshøj.

 – Vi sælger hovedparten af de boliger, vi får ind – og det er selvfølgelig også et billede på, at Brønshøj er ret interessant for boligkøberne. Vi glæder os til at lave bolighandler med brønshøjerne i resten af 2017 samt at tage hul på 2018. slutter indehaveren.