Hurra for dem, der gør en forskel !

Her står et kanonhold fra “Skodbevægelsen”, som hører til i Brønshøj. Det er en fri og uafhængig bevægelse NGO – ( forkortelse for non-governmental organization, dansk – “ikke-statslig organisation”) – som er en engelsk betegnelse for organisationer, som ikke direkte styres af staten, for eksempel velgørenheds- menneskerettigheds og miljøorganisationer ).

Søndag havde man samlet 13 deltagere på Husum Torv, hvor man mødtes kl. 10.30 og fortsatte i halvanden time med at rense torvet for cigaretskod. Og nu skal man ikke tro, disse bare bliver smidt væk. Næ stifteren af bevægelsen Bodil Fosgaard bruger dem til at lave såkaldte skodværker, hvilket hun har været i blandt andet TV med flere gange. Så nu er der materiale nok til endnu et værk.

               

Selv siger Bodil Fosgaard til netavisen – Hold da op en dag og hvilken fantastisk indsats af vores skønne mennesker. Vi fik samlet cirka 5.000 skod på Husum Torv, så jeg kan bare sige en stor tak til alle, der var med, kære små børn, familier og venner med flere – I er bare for seje !

Og bortset fra det så er det imponerende at et så lille område kan være så ramt af skod. Vi vil kontakte kommunen og sende dem en hilsen med vores indsats, og så glæder vi os bare til vores næste skodvandring, slutter Bodil Fosgaard.

Skulle nogen af læserne være interesseret i at komme med i skodbevægelsen, så gå ind og læs mere på bevægelsens  hjemmeside på facebook – https://www.facebook.com/Skodbevægelsen-126233085439157/ .