Husk Landsindsamlingen på søndag

På søndag går omkring 28.000 mennesker på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlerne banker på hos stort set alle husstande i Danmark, men kun hos halvdelen er der nogle hjemme. Kræftens Bekæmpelse i Brønshøj – Husum opfordrer alle til at huske landsindsamlingen på søndag.

               

 Søndag holder Kræftens Bekæmpelse landsindsamling. Og ifølge de seneste meldinger vil omkring 28.000 mennesker gå på gaden for at støtte kampen mod kræft.

– Det er fantastisk, at så mange frivillige endnu en gang står klar til at bakke op om landsindsamlingen på søndag. Det er en enorm og meget vigtig støtte til hele Danmarks kamp mod kræft, siger Trine Randahl Larsen, projektleder i Kræftens Bekæmpelse.

I  vores lokalområde Brønshøj og Husum vil omkring 180 frivillige banke på dørene Og hos Kræftens Bekæmpelse håber man at komme til at møde så mange som overhovedet muligt.

– Opbakningen i Brønshøj /Husum er altid god. Vi kommer rundt til stort set alle husstande, og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten og bidragene fantastiske. Men ofte er det desværre sådan, at der kun er nogen hjemme, hos omkring halvdelen – men der er heldigvis god mulighed for at støtte selvom man ikke er hjemme, siger Bettina og Janni   der er leder af landsindsamlingen i henholdsvis Brønshøj og Husum

Mange støttemuligheder
Man kan støtte landsindsamlingen via sms, MobilePay og på indsamling.dk. Hvert indsamlingsområde har sit eget MobilePay nummer, så man kan følge, hvor mange penge der kommer ind via den mobile betalingsløsning til den enkelte lokale indsamling.

For hver 100 kroner, der samles ind til landsindsamlingen, går de 61 til forskning, 20 til patientstøttearbejde og 16 kroner til oplysning og forebyggelse. De sidste 3 kroner går til administration.